Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2018-09-06 22:45:28 
Niemowlak

Dołączył(a): 2018-08-19 15:11:43
Posty: 15
Lokalizacja: Radzyń Podlaski
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS600
Cześć.Wie może ktoś jaka powinna być wartość TPSA? U mnie wyglada to tak: przekręcanam kluczyk, odłączam TPSA, czekam chwile, obrotomierz leci do 3 tys i w dół ? Czy to normalne? Podpinam TPSA i wyskakuje wartość 1000. Ustawiamy go na 1000 czy 5000 tys obrotów bo zdania są różne z tego co czytałem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2018-09-06 22:45:28 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2018-09-08 12:11:26 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Dołączył(a): 2011-06-24 17:57:26
Posty: 1481
Lokalizacja: kujawsko - pomorskie
Płeć: Mężczyzna
GG: 7085833
Obecne moto: fzs 1000
Obrotomierz leci Tobie do 3 tys. Obrotów mówiąc jednocześnie, że Twój motocykiel ma problem z tps...czyli wie kiedy go odlaczyles...

TPSa ustawiamy z tego co pamiętam na 5000...Ale są to dane z pamięci i przeszłości, wymagają potwierdzenia...hi

-- 2018-09-08 12:11:28 --

Obrotomierz leci Tobie do 3 tys. Obrotów mówiąc jednocześnie, że Twój motocykiel ma problem z tps...czyli wie kiedy go odlaczyles...

TPSa ustawiamy z tego co pamiętam na 5000...Ale są to dane z pamięci i przeszłości, wymagają potwierdzenia...hi


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org