Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2020-04-06 20:16:45 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2017-03-01 21:49:55
Posty: 53
Lokalizacja: DJA
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: fzs1000
Cześć Panowie. czy ktoś ma u siebie zamontowany inny licznik jak oryginalny? chciałem trochę zmodyfikować swoją maszynkę i założyć licznik z r1 z modelu RN 01, RN 04, a najlepiej z RN O9. może ktoś ma taką zmianę i podzieli się informacją. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Licznik FZS 1000
PostNapisane: 2020-04-06 20:16:45 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2020-04-07 00:08:09 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2018-08-01 19:28:01
Posty: 782
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6S 2006 ABS
Może tu znajdziesz podpowiedź:

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1710286.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2020-04-07 20:12:14 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2017-03-01 21:49:55
Posty: 53
Lokalizacja: DJA
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: fzs1000
Dzięki. :) Widziałem na elektrodzie ten post. Będę coś majstrował żeby to przerobić.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron
Administracja forum: admin@motocykl.org