Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2016-12-17 18:21:07 
Pierwszy wydech regionu

Dołączył(a): 2016-09-22 10:45:51
Posty: 318
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: sześć082x6 2x4 2x7
Obecne moto: FZ8
Jakby któryś z kolegów miał pomysł, jak określić odpowiednie kolory kabli za licznikiem w FZ8 - będę BARDZO zobowiązany, bo niestety nie ogarniam, a zdejmowanie baku i airbox'a aby dostać się do EKU i tam ciągnąć kabelki... jakoś mi się nie uśmiecha :(

POMOCY !!! :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-12-17 18:21:07 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2017-02-25 18:08:54 
Niemowlak

Dołączył(a): 2016-07-05 15:18:39
Posty: 23
Lokalizacja: Ostrołęka
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
Witam! Dzis wzialem sie za montaz gipro x type gpx y01, wszystko ladnie pieknie zamontowane, poizolowane i co? Moto nie pali ;/ Mozliwe ze spinka przeciela szary przewod od czujnika polozenia walu? Aku laduje sie, ale nie wiem czy dalej go katowac. Wydaje mi sie ze nie ma sensu i trzeba rozbierac spinke od szarego przewodu czyli od czujnika polozenia walu. Czy dobrze mysle?
A moze naladowac aku i jeszcze raz sprobowac? Dodam, ze slabo mi krecil poniewaz aku musial sie podczas zimowania troche rozladowac...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-02-27 15:38:28 
Pierwszy wydech regionu

Dołączył(a): 2016-09-22 10:45:51
Posty: 318
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: sześć082x6 2x4 2x7
Obecne moto: FZ8
LaySs napisał(a):
Witam! Dzis wzialem sie za montaz gipro x type gpx y01, wszystko ladnie pieknie zamontowane, poizolowane i co? Moto nie pali ;/ Mozliwe ze spinka przeciela szary przewod od czujnika polozenia walu? Aku laduje sie, ale nie wiem czy dalej go katowac. Wydaje mi sie ze nie ma sensu i trzeba rozbierac spinke od szarego przewodu czyli od czujnika polozenia walu. Czy dobrze mysle?
A moze naladowac aku i jeszcze raz sprobowac? Dodam, ze slabo mi krecil poniewaz aku musial sie podczas zimowania troche rozladowac...


Chyba zdecydowanie łatwiej będzie zacząć od aku... :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-02-27 17:31:27 
Niemowlak

Dołączył(a): 2016-07-05 15:18:39
Posty: 23
Lokalizacja: Ostrołęka
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
Udalo sie zrobic wszystko na gotowo. Musialem zle wpiac czerwona spinke, po zdemontowaniu jej i polaczeniu kabelkow "na krotko" wszystko gra jak trzeba :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-03-15 00:21:28 
Niemowlak

Dołączył(a): 2014-04-08 21:10:17
Posty: 11
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FAZER 600
Mam fz6 z 2006r i wszystko robiłem według opisu i działa :) polecam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-03-19 09:31:14 
Niemowlak

Dołączył(a): 2014-04-08 21:10:17
Posty: 11
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FAZER 600
W fz1 jest wszystko z prawej strony pod bocznym plastikiem :) a pod bakiem tylko bierzemyplus a tak to wszystko działa :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-05-11 14:41:22 
Niemowlak

Dołączył(a): 2017-01-30 11:10:54
Posty: 2
Lokalizacja: Kluczbork
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2 2008
Witam
Zamontowałem GPX-U01 do S2 z ABS, czy u Was też tak jest że np. 1 bieg pokaże się dopiero jak się ruszy z miejsca i przy zatrzymaniu pomimo wbitego biegu przy wciśniętym sprzęgle gdzie prędkość 0 pokazuje na wyświetlaczu -


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-05-11 19:56:03 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2016-08-01 20:38:33
Posty: 77
Lokalizacja: Legionowo
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6
Tak, bo on wylicza jaki masz bieg na podstawie prędkości motocykla i obrotów silnika. Gdy stoisz w miejscu to brak mu jednej danej.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-05-12 06:46:08 
Niemowlak

Dołączył(a): 2017-01-30 11:10:54
Posty: 2
Lokalizacja: Kluczbork
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2 2008
Dzięki za info, a myślałem że może coś nie tak. Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-05-25 12:22:14 
Niemowlak

Dołączył(a): 2017-01-03 09:42:30
Posty: 20
Lokalizacja: Oświęcim
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha FZ6 S
Witam wszystkich . Zamontowałem GIpro w swojej FZ6 i po zresetowaniu nie może zapisać obrotów RMP czały czas miga "L" .Robiłem wszystko tak jak w instrukcji i nic . Cz ktoś wie co może być nie tak . Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-05-25 12:29:26 
Pierwszy wydech regionu

Dołączył(a): 2016-09-22 10:45:51
Posty: 318
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: sześć082x6 2x4 2x7
Obecne moto: FZ8
Wygląda na to, że czeka na zaprogramowanie...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-05-25 12:40:00 
Niemowlak

Dołączył(a): 2017-01-03 09:42:30
Posty: 20
Lokalizacja: Oświęcim
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha FZ6 S
Tylko moto pracował z dobre 10 min i nic zdążył się wentylator załączyć zastanawiam sie czy obroty powinny być cały czas takie same czy mogą falować jak to w Fazerach miedzy 1280 a 1360


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-05-25 12:42:46 
Pierwszy wydech regionu

Dołączył(a): 2016-09-22 10:45:51
Posty: 318
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: sześć082x6 2x4 2x7
Obecne moto: FZ8
Sam się nie zaprogramuje. Musisz usiąść, moto na stopce i majtać biegami zgodnie z instrukcją, albo przelecieć się po prostej w celu zaprogramowania...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-05-25 12:45:59 
Niemowlak

Dołączył(a): 2017-01-03 09:42:30
Posty: 20
Lokalizacja: Oświęcim
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha FZ6 S
Piwek tylko by zapisać biegi muszę wcześniej ustawić RMP a potem powinno dopiero wyskoczyć 1 i tak do 6 a u mnie nie może ustawić RMP


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-05-25 12:47:37 
Pierwszy wydech regionu

Dołączył(a): 2016-09-22 10:45:51
Posty: 318
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: sześć082x6 2x4 2x7
Obecne moto: FZ8
Próbowałeś i nie da się zaprogramować ??


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org