Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2016-12-17 18:21:07 
Zamykacz opon

Dołączył(a): 2016-09-22 10:45:51
Posty: 210
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: sześć082x6 2x4 2x7
Obecne moto: FZ8
Jakby któryś z kolegów miał pomysł, jak określić odpowiednie kolory kabli za licznikiem w FZ8 - będę BARDZO zobowiązany, bo niestety nie ogarniam, a zdejmowanie baku i airbox'a aby dostać się do EKU i tam ciągnąć kabelki... jakoś mi się nie uśmiecha :(

POMOCY !!! :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-12-17 18:21:07 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2017-02-25 18:08:54 
Niemowlak

Dołączył(a): 2016-07-05 15:18:39
Posty: 17
Lokalizacja: Ostrołęka
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
Witam! Dzis wzialem sie za montaz gipro x type gpx y01, wszystko ladnie pieknie zamontowane, poizolowane i co? Moto nie pali ;/ Mozliwe ze spinka przeciela szary przewod od czujnika polozenia walu? Aku laduje sie, ale nie wiem czy dalej go katowac. Wydaje mi sie ze nie ma sensu i trzeba rozbierac spinke od szarego przewodu czyli od czujnika polozenia walu. Czy dobrze mysle?
A moze naladowac aku i jeszcze raz sprobowac? Dodam, ze slabo mi krecil poniewaz aku musial sie podczas zimowania troche rozladowac...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-02-27 15:38:28 
Zamykacz opon

Dołączył(a): 2016-09-22 10:45:51
Posty: 210
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: sześć082x6 2x4 2x7
Obecne moto: FZ8
LaySs napisał(a):
Witam! Dzis wzialem sie za montaz gipro x type gpx y01, wszystko ladnie pieknie zamontowane, poizolowane i co? Moto nie pali ;/ Mozliwe ze spinka przeciela szary przewod od czujnika polozenia walu? Aku laduje sie, ale nie wiem czy dalej go katowac. Wydaje mi sie ze nie ma sensu i trzeba rozbierac spinke od szarego przewodu czyli od czujnika polozenia walu. Czy dobrze mysle?
A moze naladowac aku i jeszcze raz sprobowac? Dodam, ze slabo mi krecil poniewaz aku musial sie podczas zimowania troche rozladowac...


Chyba zdecydowanie łatwiej będzie zacząć od aku... :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-02-27 17:31:27 
Niemowlak

Dołączył(a): 2016-07-05 15:18:39
Posty: 17
Lokalizacja: Ostrołęka
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
Udalo sie zrobic wszystko na gotowo. Musialem zle wpiac czerwona spinke, po zdemontowaniu jej i polaczeniu kabelkow "na krotko" wszystko gra jak trzeba :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-03-15 00:21:28 
Niemowlak

Dołączył(a): 2014-04-08 21:10:17
Posty: 9
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FAZER 600
Mam fz6 z 2006r i wszystko robiłem według opisu i działa :) polecam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-03-19 09:31:14 
Niemowlak

Dołączył(a): 2014-04-08 21:10:17
Posty: 9
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FAZER 600
W fz1 jest wszystko z prawej strony pod bocznym plastikiem :) a pod bakiem tylko bierzemyplus a tak to wszystko działa :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org