Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2019-03-12 22:31:45 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2018-05-20 20:47:19
Posty: 57
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Jabłkowy
Obecne moto: FZS 600
toooomelo napisał(a):
RadekF napisał(a):
ps. ten czerwony nalot to od zgubienia nakrętki?

Wszyscy myślą, że rdza i pokazują mi to paluchami, he he. Ale nie. Tak barwią niektóre smary do łańcucha.


nie chciałem tak powiedzieć, bo było to dla mnie nierealne żebyś na sucho jeździł. Myślałem, że coś tam sie dostało i zmieliło, bo ewidentnie sypało po podkładce..

nieważne, tak sie podlizać chciałem.

u mnie tam tłusto i wilgotnie zawsze... mimo że suchy smar stosuję, ale w tym roku muszę potestować coś innego.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2019-03-12 22:31:45 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714

PostNapisane: 2019-03-13 18:23:09 
Niemowlak

Dołączył(a): 2018-01-31 02:41:49
Posty: 16
Lokalizacja: Zamość
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS 600 2003
rhazz napisał(a):
Iroszek napisał(a):
No chyba że się mylę... nie dam sobie teraz ręki uciąć :D

odwrotnie - w tym wcześniejszym nie było problemu. dopiero w po liftach i w fz6 pojawił się ten problem ;)

W fazerze przed liftem też trzeba uważać bo problem sie ten pojawiał ,oraz w thundercatcie.

https://youtu.be/KSlLfqqTvMM



Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2019-03-13 18:39:32 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2013-11-03 13:05:03
Posty: 658
Lokalizacja: LPU
Płeć: Mężczyzna
Skype: g_ciesla
Obecne moto: Sprint ST 1050
rhazz napisał(a):
Iroszek napisał(a):
No chyba że się mylę... nie dam sobie teraz ręki uciąć :D

odwrotnie - w tym wcześniejszym nie było problemu. dopiero w po liftach i w fz6 pojawił się ten problem ;)


Nieprawda, w całej linii małych FZS-ów występował ten problem, dlatego w modelach 5RT zaczęli stosować szerszą nakrętkę (12mm zamiast 9mm) i została też zalecona ich wymiana przy najbliższym serwisie we wcześniejszych modelach.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2019-03-13 18:47:49 
Niemowlak

Dołączył(a): 2018-01-31 02:41:49
Posty: 16
Lokalizacja: Zamość
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS 600 2003
glenroy napisał(a):
rhazz napisał(a):
Iroszek napisał(a):
No chyba że się mylę... nie dam sobie teraz ręki uciąć :D

odwrotnie - w tym wcześniejszym nie było problemu. dopiero w po liftach i w fz6 pojawił się ten problem ;)


Nieprawda, w całej linii małych FZS-ów występował ten problem, dlatego w modelach 5RT zaczęli stosować szerszą nakrętkę (12mm zamiast 9mm) i została też zalecona ich wymiana przy najbliższym serwisie we wcześniejszych modelach.

dziwne ,że u mnie siedzi nadal nakrętka 9 mm.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org