Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-11-21 19:40:47 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-07-12 09:40:11
Posty: 947
Lokalizacja: wawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 4948013
Telefon: 512 386 jedensześć5
Obecne moto: nowe
Czy to jest coś warte?

http://allegro.pl/kamera-rejestrator-ex ... 44028.html


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Kamera GoClever Sport
PostNapisane: 2012-11-21 19:40:47 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2012-11-21 20:53:07 
Zamykacz opon

Dołączył(a): 2011-11-03 14:41:16
Posty: 261
Lokalizacja: Poznań
Płeć: Mężczyzna
GG: 3453697
Obecne moto: Yamaha MT 09
Poszukaj na YT jest kilka filmów z tej kamery. Jakość słaba ale patrząc na cenę to wdł mnie jest warta zainteresowania.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-11-22 10:31:37 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2011-07-05 15:51:48
Posty: 521
Lokalizacja: Opole
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS600 01
Napiszę tak: obraz jest zapewne taki sam jak z kamerki dvr om205, którą posiadam.
Tablice rejestracyjne widoczne praktycznie tylko jak się nie jedzie i stoi za autem na czerwonym. Ale do poglądu sytuacji moim zdaniem jakość wystarczająca.
Plusem tej sportowej jest obudowa wodoszczelna. Ale nic nie ma o nagrywaniu w pętli - a to baaardzo fajna opcja. Wtedy nie trzeba co chwila formatować karty pamięci. Po prostu nagrywa póki ma energii. A jak coś się zdarzy ciekawego to wtedy zgrywasz na kompa.
ps. nie patrzeć na rozdzielczość tych kamerek: pic na wodę, obraz owszem i jest w tej 'wielkości' ale na pewno nie w tej 'rozdzielczości'
ps2. ten ekran dotykowy może być słabym punktem tej kamerki :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-11-22 12:09:18 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2012-11-22 01:09:12
Posty: 63
Lokalizacja: Jędrzejów
Płeć: Mężczyzna
GG: 7583921
Skype: karol.paw
Telefon: 512-120-906
Obecne moto: Transalp 650
Cóż dużo pisać. Może i rozdzielczość jest te 720p, ale co z tego, skoro tylko 30fps... nie ma czym szaleć. Gdyby było 60fps przy tej samej rozdzielczości, to już bym się nad nią zastanawiał :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-11-27 11:03:04 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-07-12 09:40:11
Posty: 947
Lokalizacja: wawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 4948013
Telefon: 512 386 jedensześć5
Obecne moto: nowe
kupiłem i jest ok- a nawet bardzo dobrze jak za ten hajs- może się o jakąś recenzję pokuszę i filma wrzucę ale to na wiosnę bo dzisiaj moto będę zagarażowywał


//edit:
http://www.youtube.com/watch?v=RGSuKNEu ... e=youtu.be

jakość spaprana windows move makerem i youtubem- no i troche za bardzo patrze na ziemie...jak sie zrobi ciepło będzie wideło full HD


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-11-29 00:10:50 
Niemowlak

Dołączył(a): 2012-01-14 19:13:48
Posty: 47
Lokalizacja: Bydgoszcz
Płeć: Mężczyzna
GG: 742104
Telefon: 123456
Obecne moto: Yamaha YZF 600R
No widać że filmik nawet może być :) a jak obsługa tej kamerki ? Skomplikowana czy prosta ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-11-29 09:09:45 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2009-12-08 09:33:58
Posty: 446
Lokalizacja: Gdynia
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS 600 2002
Moja rada:

w edytorze yuotuba dopisz takie coś:

tam, gdzie masz tagi - "yt:stretch=16:9".

To poprawi proporcje filmu, który jest nagrany 16:9 a puszczony 4:3.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-11-29 11:36:07 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-07-12 09:40:11
Posty: 947
Lokalizacja: wawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 4948013
Telefon: 512 386 jedensześć5
Obecne moto: nowe
Spawn napisał(a):
No widać że filmik nawet może być :) a jak obsługa tej kamerki ? Skomplikowana czy prosta ?


5letnie dziecko by sobie dało radę...

a btw- obraz gdzies od polowy sie zamazuje bo nie pomyslalem ze jak z cieplego mieszkania wyniose na 2 stopnie to kondom wodoodporny zaparuje xD


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-11-29 16:59:21 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2012-10-22 14:11:22
Posty: 11
Płeć: Mężczyzna
Całkiem znośna jakość, rzeczywiście blach nie da się rozpoznać, chociaż z jakimś programem graficzny może by się udał :D Jak za tą cenę to IMO fajnie wygląda. GoPRO to nie jest, ale też i inna cena.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-11-30 11:44:23 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2011-04-07 11:14:27
Posty: 447
Lokalizacja: wrowaw albo wawro ;p
Płeć: Mężczyzna
GG: 1660303
Telefon: 512-933-050
Obecne moto: fz6 Fazer S1 2004r
zielony napisał(a):
kupiłem i jest ok-(...)
//edit:
http://www.youtube.com/watch?v=RGSuKNEu ... e=youtu.be

jakość spaprana windows move makerem i youtubem- no i troche za bardzo patrze na ziemie...jak sie zrobi ciepło będzie wideło full HD


No jak dla mnie za tą cenę jakość super. Chyba że się chce startować w konkursie filmowym to już słabiej lol.
A myślałem też o takiej bo swego czasu była do zakupu jakoś w promocji na grouponie jeśli dobrze pamiętam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-01-05 15:18:29 
Pierwszy wydech regionu

Dołączył(a): 2012-10-23 23:11:58
Posty: 303
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: fzs600
Swoją drogą w gadżecie widziałem kamerkę redleaf, z 300 zł kosztowała i też nie wyglądało to tak źle. Do tego jest wodoodporna do iluśtam metrów.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-02-11 14:38:45 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2013-02-11 14:34:23
Posty: 2
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Suzuki VL1500 LC
Aż się specjalnie zarejestrowałem na tym forum, mimo że na moto jeżdze innym :-). Cieżko znaleźć kogoś z tym goclever sport, a moje pytanie brzmi - czy ona posiada funkcję nadpisywania najstarszych nagrań? Czy faktycznie jest tak ze zapełnia całą pamięć a później zgłasza bład, po czym ręcznie trzeba usuwać filmiki? Bo wspomniana kamerka firmy Redleaf juz na pewno tą fukncję posiada.

Pozdrawiam,
Undofen


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-02-11 14:51:13 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-07-12 09:40:11
Posty: 947
Lokalizacja: wawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 4948013
Telefon: 512 386 jedensześć5
Obecne moto: nowe
tak posiada, na wiosnę jak wyciągnę sprzęta coś nagram i wrzucę już bez kompresji coby pokazać jaka jest jakość;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-02-11 15:31:19 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2013-02-11 14:34:23
Posty: 2
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Suzuki VL1500 LC
Jeszcze sie upewnie dla pewnosci, bo jesli ma to zaraz ja kupie. Czyli kamerka dziala tak ze nagrywa filmiki dzielac je pewnie po kilka-kilkanascie minut i jak jej sie skonczy miejsce to nadpisuje najstarszy film? Czyli moge ja podpiac do zasilania moto i moze chodzic bez przerwy w kolko tak?

Pozdrawiam,
Undofen


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-05-10 07:09:03 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-07-12 09:40:11
Posty: 947
Lokalizacja: wawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 4948013
Telefon: 512 386 jedensześć5
Obecne moto: nowe
chrum chrum kamraci,

film nagrany tą kamerą- http://www.youtube.com/watch?v=_dPglAkOULA
włączcie sobie HD i jazda;)

jak widać jak jest słonecznie jest piknie;)


*przyspieszyłem na potrzeby własne


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org