Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 614 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-06-21 12:22:53 
Legenda forum

Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22
Posty: 2136
Lokalizacja: 3miasto
Płeć: Pół człowiek pół muffin
GG: 2794713
Telefon: my0 k1z 10m
Obecne moto: Yamasaki 1100 fz6er5
Wczoraj dostałem w prezencie takiego Mediona:
[ img ]
jakość na testowym nagraniu z dziś:
https://vimeo.com/68836695


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-21 12:22:53 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2013-06-21 13:53:49 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-09-05 16:57:28
Posty: 907
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 2838743
Skype: robciosz
Telefon: 501987157
Obecne moto: FZ6 S2 GT 2008
Teraz w PLAY jest Hero3 w Abonamecie :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-21 22:18:33 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2009-03-26 20:20:53
Posty: 478
Lokalizacja: Łódź
Płeć: Mężczyzna
Skype: jaquzie
Obecne moto: BMW R1200GS
misia, ale mi kurde chrapkę robisz co by wpaść do g-pumpkin :D (znaczy G-dynia)
kurde, jak ja lubię Gdynię...

mój soniacz kręci tak:
https://vimeo.com/68668057

niestety na vimeo mam wersję gratis, więc kompresuje do 30fps i 720p, a do tego limit 500mb (więc film nie cały) :cry:
na youtube również zjada jakość na kompresji i z 60fps zrobiło mi 30fps (jak zawsze), ale i tak ładniej niż na vimeo, a do tego bez limitów Mb:
http://www.youtube.com/watch?v=Wbm_Py54-sE

z kompa 60fps i bez utraty jakości wygląda o niebo lepiej...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-21 23:55:53 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2011-05-18 01:12:52
Posty: 198
Lokalizacja: Warszawa/Bielany
Płeć: Mężczyzna
GG: 9296907
Obecne moto: Fz6n 07 Black
jaquzie muszę powiedzieć że filmiki z Twojego soniacza wyglądają pięknie...zbyt pięknie, nasycenie barw jest zdecydowanie przesycone i świat wygląda zbyt kolorowo ale i tak mi się podoba :)
Mógłbyś pochwalić się jaki to model i ew parę słów o nim ale obstawiam że cena i tak będzie zaporowa...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-22 00:53:45 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2009-03-26 20:20:53
Posty: 478
Lokalizacja: Łódź
Płeć: Mężczyzna
Skype: jaquzie
Obecne moto: BMW R1200GS
zbyt pięknie nie dlatego, że cam tak nagrywa, ale dlatego, że dorzuciłem trochę kolorków od siebie podczas renderowania tego filmu ;)

o kamerce masz trochę tutaj:
http://www.sony.pl/hub/action-camera
resztę wrzucę jutro (z koleżeńskiego forum, teraz coś padł server).

cenowo - dałem leciutko ponad 1100zł. w komplecie wodoszczelna obudowa, przenośna ładowarka, uchwyty do przyczepienia cam na kask, w aucie etc.
dokupiłem pasek na głowę (około 120zł), poluję jeszcze na dodatkowe drzwiczki pod wodę (~150zł).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-24 09:24:00 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-07-12 09:40:11
Posty: 947
Lokalizacja: wawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 4948013
Telefon: 512 386 jedensześć5
Obecne moto: nowe
http://youtu.be/pCgFjoHeaUI

nowy filmik z goclevera- ogólnie zauważyłem, że przy dużym nasłonecznieniu kamera ma trochę problemów z autofocusem...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-24 09:40:25 
Legenda forum

Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22
Posty: 2136
Lokalizacja: 3miasto
Płeć: Pół człowiek pół muffin
GG: 2794713
Telefon: my0 k1z 10m
Obecne moto: Yamasaki 1100 fz6er5
jaquzie napisał(a):
misiak, ale mi kurde chrapkę robisz co by wpaść do g-pumpkin (znaczy G-dynia)
kurde, jak ja lubię Gdynię...

to zabieraj plecaczka i zajeżdżaj na jakiś weekend. współlokatorka jakoś we wrześniu przyjeżdża, wiec w drugiej sypialni na razie mam jedynie kartony po przeprowadzce


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-24 09:45:06 
Niemowlak

Dołączył(a): 2012-09-06 09:48:43
Posty: 44
Lokalizacja: Gdańsk
Płeć: Mężczyzna
GG: 897395
Obecne moto: Kawasaki Z750S 2005
misiakw napisał(a):
jaquzie napisał(a):
misiak, ale mi kurde chrapkę robisz co by wpaść do g-pumpkin (znaczy G-dynia)
kurde, jak ja lubię Gdynię...

to zabieraj plecaczka i zajeżdżaj na jakiś weekend. współlokatorka jakoś we wrześniu przyjeżdża, wiec w drugiej sypialni na razie mam jedynie kartony po przeprowadzce

I slidery weź ze sobą! :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-24 13:46:09 
Niemowlak

Dołączył(a): 2012-05-25 12:35:01
Posty: 39
Lokalizacja: Gdańsk
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6
jaquzie napisał(a):
cenowo - dałem leciutko ponad 1100zł

Ja ściągałem ze Stanów, podstawowa wersja była za ~750zł, ja kupiłem z dodatkami za ~970zł.
Sony Action Cam jest godną uwagi alternatywą dla GoPro, polecam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-24 14:08:14 
Legenda forum

Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22
Posty: 2136
Lokalizacja: 3miasto
Płeć: Pół człowiek pół muffin
GG: 2794713
Telefon: my0 k1z 10m
Obecne moto: Yamasaki 1100 fz6er5
a jak z jej rozmiarami? bo gopro z racji konstrukcji pewnie niezłe opory stawia. moją jak na razie do 140 testowałem - i nie czułem że ją mam (zamocowana z boku kasku). no ale pewnie jakiś opór stawia...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-24 16:46:03 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2009-03-26 20:20:53
Posty: 478
Lokalizacja: Łódź
Płeć: Mężczyzna
Skype: jaquzie
Obecne moto: BMW R1200GS
przy 200km/h jej nie zgubilem, wiec nie jest zle. ale jechac z nia dluzej na autobahn'ie z bocznymi wiatrami ciezko. troche szyja doskwiera ;)
pod woda za to wcale jej nie czuc :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-25 14:26:42 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-09-05 16:57:28
Posty: 907
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 2838743
Skype: robciosz
Telefon: 501987157
Obecne moto: FZ6 S2 GT 2008
Jaquzie kamerę już mam teraz naucz mnie robić takie zjeb***e filmy :) wrzuć tutorial na YT :P dasz radę, wierzmy w Ciebie :) :beer:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-25 15:17:13 
Legenda forum

Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22
Posty: 2136
Lokalizacja: 3miasto
Płeć: Pół człowiek pół muffin
GG: 2794713
Telefon: my0 k1z 10m
Obecne moto: Yamasaki 1100 fz6er5
no ja zastanawiam się czym takie ciekawe intro zrobiłeś... ogólnie z czego do obróbki korzystasz?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-25 17:28:00 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-09-05 16:57:28
Posty: 907
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 2838743
Skype: robciosz
Telefon: 501987157
Obecne moto: FZ6 S2 GT 2008
Jaquzie używa SONY VEGAS PRO :) oczywiście oryginału 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-25 20:19:44 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2009-03-26 20:20:53
Posty: 478
Lokalizacja: Łódź
Płeć: Mężczyzna
Skype: jaquzie
Obecne moto: BMW R1200GS
oczywiscie :twisted:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 614 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org