Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2015-01-10 07:17:26 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2013-10-31 02:08:31
Posty: 130
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 6772675
Obecne moto: Yamaha FZ1n
Do Fz6 na pewno ma. Może nie w takiej samej cenie ale podobnej(chodzi o wymiar)

To jest ten gościu:
www.allegro.pl/show_user.php?search=des ... scope=user
www.przewodystalowe.pl/


Pozdro


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-01-10 07:17:26 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2015-01-12 01:45:47 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2014-05-12 11:38:31
Posty: 77
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 3592135
Obecne moto: Yamaha YZF 600 R
Koleś się nazywa Jacek Sobolewski.
Tu jest jego e-mail: sobolewski.jacek@gmail.com
, a tu numer: 668513008
...
danieleq86 sorry, ale dopiero teraz zauważyłem Twój mail.
Jakbyś był w Warszawie po zimie to dawaj znać, bardzo chetnie sprawdziłbym
jakiegoś innego kota. Próbowałem umówić się w sezonie z jednym zaprzyjaźnionym forumowiczem na jazdę,
ale nie doszło to do skutku.
...
Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-01-12 11:54:01 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2013-04-10 10:08:54
Posty: 140
Lokalizacja: Warszawa / Płock
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 Fazer 05
ja mam fz6 :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-08-01 12:06:34 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2014-07-29 10:56:56
Posty: 166
Lokalizacja: Wałbrzych
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Fzs600 2001r
Odgrzeję kotleta - panowie ma ktoś zamontowane w FZS 600 przewody w oplocicie, i mógłby wstwić fotki jak to wygląda na żywo? Przymierzam się do wymiany i jestem ciekawy jak to się prezentuje i jak rowiązaliście sprawę mocowania lewego przewodu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-08-01 13:05:52 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2013-02-04 15:11:08
Posty: 438
Lokalizacja: Łódź
Płeć: Mężczyzna
GG: 9684461
Obecne moto: FZS600
Fotki teraz nie wrzucę, bo nie mam motocykla pod ręką. Natomiast jeśli chodzi o mocowanie to tył idzie tak jak oryginalny, a z przodu wywala się trójnik i tam mocuje przewód, więc tak naprawdę idzie tak jak oryginalny tylko od trójnika idą dwa a nie jeden :)
Montowałem zestaw tył+przód firmy HEL i z tego co pamiętam to wszystko pasowało bez żadnych modyfikacji czy rzeźby.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-08-01 13:32:01 
Niemowlak

Dołączył(a): 2010-06-24 13:27:48
Posty: 32
Lokalizacja: Białystok
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Sony Xperia
Obecne moto: FZ6 S Fazer
Witam, jakiś czas temu wymieniłem gumowe przewody na przewody w oplocie HEL aby poprawić skuteczność dwutłoczkowych zacisków hamulcowych. Przewód na tylny zacisk założyłem bez jakichkolwiek zmian, natomiast na "przedzie" zrezygnowałem z fabrycznego układu z rozdzielaczem i poprowadziłem dwa nowe przewody bezpośrednio od pompy do zacisków. Wszystko pasowało bez żadnych przeróbek. Jednak aby przewody dobrze się układały podczas ugięcia teleskopów, ścisnąłem je tzw. trytką (opaską zaciskową). Po tej modyfikacji wyczuwalne jest, że hamulce są bardziej "ostre". Osobiście polecam. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-08-01 14:58:58 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2014-07-29 10:56:56
Posty: 166
Lokalizacja: Wałbrzych
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Fzs600 2001r
sasza7 napisał(a):
z przodu wywala się trójnik i tam mocuje przewód

O to mi chodziło myślałem, że trzeba będzie jakoś 'puszczać' ten drugi przewód po półce (tak sugerowały obrazki na alledrogo) i to mi troszkę nie pasowało, ale skoro można to spokojnie zamocować w miejscu trójnika, to nie mam więcej ptań.
Dzięki za odp. jeśli będzie się Tobie chciało i bedziesz miał moto pod ręką, to oczywiście foto mile widziane :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-08-04 17:07:38 
Niemowlak

Dołączył(a): 2016-08-04 17:02:12
Posty: 1
Płeć: Kobieta
Ja tez przed chwila wymienilam, zobaczymy jak sie beda sprawowac :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron
Administracja forum: admin@motocykl.org