Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 538 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-05-13 12:52:37 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2012-06-07 20:07:52
Posty: 2
Płeć: Mężczyzna
Cześć. Mam pytanie. Miałem w swoim kocie zmontowany alarm spyball, ale że nie miałem do niego pilota więc nie działał to wpadłem na ‘genialny’ pomysł zdemontowania go, zabrałem się do pracy. I nie wiem co mnie przyćmiło po prostu odciąłem kable, niestety zapomniałem o tym, że alarm odcina zapłon, a jak na złość wszystkie kable są czarne i nie wiem jak to teraz podłączyć. Ma ktoś jakieś pomysły? Myślałem, żeby odizolować tą wiązkę i dobrać się do miejsca gdzie ktoś ‘wpinał’ ten alarm…Teraz w miejscu odcięcia alarmu wystaje mi z 7 kabli.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-05-13 12:52:37 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714

PostNapisane: 2013-05-13 13:02:53 
electronic supersonic

Dołączył(a): 2008-08-04 21:17:27
Posty: 1710
Lokalizacja: Koło Koła
Płeć: Mężczyzna
GG: 1045321
Telefon: czarny
Obecne moto: Tiger 1050
Z lewej strony pod plastikiem masz kostkę na 4 pin, z niej wychodzą kable ile?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-05-14 07:42:28 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2012-06-07 20:07:52
Posty: 2
Płeć: Mężczyzna
już udało się naprawić, metodą prób i błędów (i spalenie kilku bezpieczników) połączyłem odpowiednie kabelki i znów mogę śmigać :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-11-09 17:18:37 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2013-11-09 01:05:01
Posty: 151
Płeć: Mężczyzna
Nawiązując do tematu obok o przeróbce czujnika luzu, ktoś wie, gdzie i za ile można kupić śruby wraz z czujnikami temp.? Chciałbym włożyć coś takiego do układu chłodzenia i olejowego, aby monitorować kiedy mogę sobie na ile pozwolić i czy przypadkiem mi się moto nie przegrzewa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-12-14 20:20:29 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2013-12-11 20:33:09
Posty: 55
Lokalizacja: Małopolska
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha FZS 600S
Robi ktoś te wyświetlacze do biegów ???


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-12-14 20:38:24 
electronic supersonic

Dołączył(a): 2008-08-04 21:17:27
Posty: 1710
Lokalizacja: Koło Koła
Płeć: Mężczyzna
GG: 1045321
Telefon: czarny
Obecne moto: Tiger 1050
Ktoś robi. :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-12-14 20:55:34 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2013-12-11 20:33:09
Posty: 55
Lokalizacja: Małopolska
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha FZS 600S
TY ??? ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-12-14 20:59:01 
electronic supersonic

Dołączył(a): 2008-08-04 21:17:27
Posty: 1710
Lokalizacja: Koło Koła
Płeć: Mężczyzna
GG: 1045321
Telefon: czarny
Obecne moto: Tiger 1050
Dziwne nie?
Tak mam caly czas w sprzedazy


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-12-15 00:08:48 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2013-12-11 20:33:09
Posty: 55
Lokalizacja: Małopolska
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha FZS 600S
Wiesz... jestem tu nowy to nie wiem. Jeśli to nie tajemnica to napisz ile to cenisz :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-12-15 03:23:01 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2008-12-06 08:07:18
Posty: 192
Lokalizacja: krakow
Płeć: Mężczyzna
GG: 7865039
Obecne moto: yzf 600r tcat
lancer340 napisał(a):
Wiesz... jestem tu nowy to nie wiem.

co nie zwalnia od myslenia i uzycia szukajki


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-12-16 11:49:25 
Honorowy członek ;)

Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22
Posty: 1945
Lokalizacja: 3miasto
Płeć: Pół człowiek pół muffin
GG: 2794713
Telefon: my0 k1z 10m
Obecne moto: Yamasaki 1100 fz6er5
lancer340 napisał(a):
Robi ktoś te wyświetlacze do biegów ???

prawdziwie sformułowane pytanie brzmi:

Robgie ktoś te wyświetlacze do biegów ???

przeglądając ten temat, nawet pobierznie ciężko nie trafić na info że to Robgie jest tu głównym kręcącym wyświetlacze


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-09-10 14:05:43 
Niemowlak

Dołączył(a): 2015-04-26 19:16:22
Posty: 40
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: thundercat
Robgie
hej, jaki koszt wyświetlacza biegów do thundercata?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-09-10 15:46:08 
electronic supersonic

Dołączył(a): 2008-08-04 21:17:27
Posty: 1710
Lokalizacja: Koło Koła
Płeć: Mężczyzna
GG: 1045321
Telefon: czarny
Obecne moto: Tiger 1050
64 zł plus wysyłka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-09-10 16:02:37 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2010-10-22 21:46:14
Posty: 694
Lokalizacja: Legionowo
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Fz1
a rozkminiłeś już fz6?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-09-18 17:46:22 
Niemowlak

Dołączył(a): 2014-08-10 15:42:20
Posty: 26
Lokalizacja: Odolanów / Polska
Płeć: Mężczyzna
GG: 4091607
Telefon: 697205175
Obecne moto: Yamaha YZF-600R
W końcu i u mnie na pokładzie zawitał wyświetlacz biegów od Robgiego :) Pełen szacun za pomysł, spędziłem przy montażu z 10godzin ale wszystko na spokojnie co by problemów nie narobić. Mam trochę fotek porobionych więc mogę przyszłym chętnym udostępnić.
Do połączenia wyświetlacz - elektronika użyłem wtyczek rj45 i przelotki i myślę że jest to świetny patent który zaczerpnąłem tu z forum.


Załączniki:
20150915_203531.jpg [1.12 MiB]
Pobrane 210 razy
Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 538 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org