Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2016-09-04 00:22:49 
Niemowlak

Dołączył(a): 2016-02-24 22:09:27
Posty: 15
Lokalizacja: łódzkie
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha Thundercat600
Witam. Posiadam Yamaszkę Thundercat 600 i chciałbym zamontowac w niej kierunkowskazy ledowe. Wiem ze wiąże to się z wymianą przerywacza problem w tym że w Yamaszce jest fabryczny przerywacz posiadający 2 styki a praktycznie wszystkie przerywacze ledowe z Allegrosza mają 3 styki (np. http://allegro.pl/przerywacz-kierunkows ... 22753.html ) Pomoże ktoś jakąś podpowiedzią?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-09-04 00:22:49 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2016-09-04 11:07:57 
Pierwszy wydech regionu

Dołączył(a): 2012-02-23 16:33:37
Posty: 375
Lokalizacja: 3miasto / Kołobrzeg
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: VFR 800 Vtec
Można też spokojnie kupić 2 stykowy. Zapytaj w jakimkolwiek sklepie motocyklowym. Albo jak chcesz online to polecam motonite, ja tam kupiłem do Tcata.

A potem jak będziesz miał kolejne problemy z migającymi wszystkimi kierunkowskazami to też na forum znajdziesz temat z opisem problemu i rozwiązaniem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-09-04 13:17:54 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Dołączył(a): 2012-01-29 15:38:22
Posty: 1281
Lokalizacja: Szprotawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: 697 226 949
Obecne moto: fzs 600 fazer 2000r
viewtopic.php?f=78&t=5955&hilit=kierunkowskazy+led


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-09-04 15:21:45 
Niemowlak

Dołączył(a): 2016-02-24 22:09:27
Posty: 15
Lokalizacja: łódzkie
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha Thundercat600
Ok. Dzięki za pomoc koledzy. Pogrzebałem i juz znalazłem. Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-09-11 13:34:48 
Niemowlak

Dołączył(a): 2016-02-24 22:09:27
Posty: 15
Lokalizacja: łódzkie
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha Thundercat600
Sprawa prosta- trzeci styk podłącza się pod masę i już działa. Z tym ze w obwod ledowych kierunków musiałem wlutowac obciążenie( równolegle pod każdy z tylnych migaczy) ponieważ przed tym cały czas migały mi 4 kierunki naraz.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-09-13 08:17:58 
Pierwszy wydech regionu

Dołączył(a): 2012-02-23 16:33:37
Posty: 375
Lokalizacja: 3miasto / Kołobrzeg
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: VFR 800 Vtec
Właśnie ten problem jest na forum opisany, jak obejść to, zachowując korzyści z niskiego poboru prądu przez LED. Jakby zdjęcia się nie wyświetlały to możesz dać maila na pw.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org