Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2018-06-03 13:49:24 
Niemowlak

Dołączył(a): 2015-11-29 17:44:02
Posty: 19
Lokalizacja: Krosno
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS 600 lift
Może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Mianowicie miałem już drugi przypadek w czasie kiedy była wtsoka temperatura powietrza .30 stopni . Fzs 600 na postoju zgasł i nie zapalił, kontrolka luzu się nie świeciła mimo że luz był, dopiero po kilku minutach jak ostygł się zapalił "luz" i motocykl również.
Co może być przyczyną?

Druga sprawa wtyczka od czujnika luzu od skrzyni gdzie idzie? Zapewne pod siedzenie ale w którym miejscu?
W razie gdy problem się pojawi znowu w trasie, żebym wiedział, gdzie ewentualnie zmostkować, aby widziało "luz" aby rozrusznik mógł zapalić.

Ktoś coś??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2018-06-03 13:49:24 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2018-06-04 12:02:37 
Chop-luftmysza

Dołączył(a): 2012-09-20 09:21:17
Posty: 1311
Lokalizacja: Piaseczno
Płeć: Mężczyzna
Skype: toperzowy
Telefon: 609siedem46cztery51
Obecne moto: FZS 600
Zobacz czy masz w klamce sprzęgła mikroswitch, jak tak to możesz odpalać na biegu ale po wciśnięci sprzęgła.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org