Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2019-05-21 17:07:33 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2014-02-27 19:24:06
Posty: 71
Płeć: Mężczyzna
Witam jestem po wymianie oleju w mojej FZS1000 po zgaszeniu silnika i odczekaniu około 10 minut żeby sprawdzić stan czy trzeba ewentualnie dolać stwierdzam że oleju jest chyba aż za dużo??? Teraz pytanie może taki stan zostać czy spuścić ten nadmiar przez śrubę spustową???


Załączniki:
IMG_20190521_171104.jpg [1.81 MiB]
Pobrane 38 razy
IMG_20190521_170516.jpg [927.72 KiB]
Pobrane 45 razy
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom oleju FZS1000
PostNapisane: 2019-05-21 17:07:33 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714

PostNapisane: 2019-05-21 20:03:03 
Pierwszy wydech regionu

Dołączył(a): 2012-12-01 16:35:28
Posty: 326
Lokalizacja: Katowice
Płeć: Mężczyzna
Telefon: note 8
Obecne moto: FZ1S Fazer
Zostaw jest przy kropce oznaczającej max stan. Masz lekko ponad stan nic mu nie będzie. Ludzie zalewają praktycznie całe oczko i jeżdżą, żeby się coś stało musiałbyś nalać dużo ponad oczko.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org