Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-01-23 14:52:45 
Niemowlak

Dołączył(a): 2011-01-22 00:11:19
Posty: 29
Lokalizacja: Włocławek
Płeć: Mężczyzna
GG: 7902636
Telefon: nineoneone
Obecne moto: T-CAT
Zdarzyło wam się kiedyś w mieście, że nie wiecie jaki bieg jest zapięty? Albo w trasie szukać 7 biegu (klik klik... o już koniec :P)
Ostatnio na Allegro znalazłem coś takiego.
http://allegro.pl/wyswietlacz-wskaznik- ... 14340.html

Gość robi specjalnie dedykowane wyświetlacze idealnie pasujące do T-cat i Fazer.

Może ktoś z was posiada takie cacko u siebie w moto - jak to się sprawuje?
Jak z montażem? Czy rzeczywiście jest tak prosty jak pisze sprzedawca.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-23 14:52:45 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2011-01-23 15:00:36 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2010-04-17 20:42:51
Posty: 198
Lokalizacja: Trójmiasto
Płeć: Mężczyzna
GG: 4446355
Obecne moto: thundercat
to jest Robgie od nas z forum :P sprawdź sobie temat "modyfikacje elektroniczne kota" i będziesz wiedział jak prace nad tym szły :P Ps naprawdę polecam wyświetlacz biegów od Roberta ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-23 15:13:34 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2009-08-26 04:04:34
Posty: 688
Lokalizacja: Lublin
Płeć: Mężczyzna
GG: 3946257
Obecne moto: YZF 600R
Chyba spora część forumowiczów ma wyświetlacz u siebie, albo od Roberta, albo dzięki jego instrukcji zrobiony własnoręcznie. Montaż jest prosty, a wyświetlacz.. baardzo przydatny :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-23 16:43:44 
Niemowlak

Dołączył(a): 2010-05-17 15:22:39
Posty: 32
Lokalizacja: Wodzisław Ślaski
Płeć: Mężczyzna
Skype: tomekk365
Obecne moto: thundercat
Ja czekam aż Robgie znów puści je na alledrogo i od razu kupuje.

PZDR


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-23 17:54:42 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2010-01-07 10:20:26
Posty: 133
Lokalizacja: Mikołów
Płeć: Mężczyzna
GG: 1546179
Obecne moto: FZ6 fazer
A do fz6 pasi?!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-23 20:10:58 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2009-08-26 04:04:34
Posty: 688
Lokalizacja: Lublin
Płeć: Mężczyzna
GG: 3946257
Obecne moto: YZF 600R
Już chyba o tym była mowa i w fz6 jest inny czujnik.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-23 21:09:14 
electronic supersonic

Dołączył(a): 2008-08-04 21:17:27
Posty: 1712
Lokalizacja: Koło Koła
Płeć: Mężczyzna
GG: 1045321
Telefon: czarny
Obecne moto: Tiger 1050
Czy łatwo czy trudno sam oceń

http://www.sendspace.com/file/1479ma

Z instrukcji. Czekam aż mi firma wykona zlecone płytki i będzie już dostępne większa ilość. Powinny być w połowie tygodnia.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-24 11:02:33 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2011-01-11 15:40:42
Posty: 186
Lokalizacja: Lubin (zDolnyŚląsk)
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Triumph Tiger 955i
Robgie,jak będziesz miał to daj link na allegro,bo widze że schodzi jak woda.Pozdro


Ostatnio edytowano 2011-01-26 16:41:13 przez długi, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-24 12:22:37 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2010-05-31 11:38:02
Posty: 699
Lokalizacja: Lublin
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS 600 CBF 1000A
Gravis ja niedawno kupilem na allegro za 49 zeta taki jak z Towjehgo linku tylko od innej osoby. podlaczylem go sam wszystko dziala pieknie. jest siwetnei a montaz prosty aczkolwiek trzeba sie pobawic w lutowanie, 2 dni roboty na spokojnie ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-24 13:05:02 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2011-01-11 15:40:42
Posty: 186
Lokalizacja: Lubin (zDolnyŚląsk)
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Triumph Tiger 955i
Kurde,ja przed chwilą sprawdzałem i poniżej 200zł nie schodzi :evil: pango-poprawione :oops:


Ostatnio edytowano 2011-01-26 16:42:17 przez długi, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-24 15:15:51 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2010-09-27 10:32:49
Posty: 727
Lokalizacja: Łódź
Płeć: Mężczyzna
GG: 5840900
Obecne moto: Czarna
przepraszam,ale "schodzi".

ja tez chce ten od Robgie'go.
mam zielone podswietlenie ale chyba lepiej widoczny ten czerwony ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-24 16:25:02 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2010-08-13 11:38:35
Posty: 962
Lokalizacja: Lublin
Płeć: Mężczyzna
geguś napisał(a):
Gravis ja niedawno kupilem na allegro za 49 zeta taki jak z Towjehgo linku tylko od innej osoby. podlaczylem go sam wszystko dziala pieknie. jest siwetnei a montaz prosty aczkolwiek trzeba sie pobawic w lutowanie, 2 dni roboty na spokojnie ;)

Ja mam ten sam, to koleś z FM je robi i sprzedaje. Tylko nie podłączałem jeszcze, bo nie mam pomysłu gdzie wyświetlacz w kocie wpakować, a nie bardzo chce w kontrolke luzu.
P.S
jakim FZSem jeździsz geguś? bo widze że lbn też :D
P.S.2
sorry za OT


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-24 18:58:03 
Niemowlak

Dołączył(a): 2011-01-22 00:11:19
Posty: 29
Lokalizacja: Włocławek
Płeć: Mężczyzna
GG: 7902636
Telefon: nineoneone
Obecne moto: T-CAT
Robgie z tego co widzę największy problem to te gwózdki jako styczniki.

Trochę strach to przewiercić. żeby za luźne nie było - jak to zrobić, na zdjęciach widać chyba nity takie maleńkie. Nie rozbierałem tego, ale czy napewno ten cycuś od czujnika luzu wyciśnie dziurki w miejscach gdzie są poszczególne biegi?

Mam u siebie na podwórku 2 Thundercaty, mój i szwagra więc jak zamówię od ciebie to raczej 2 :D i ostro podniecamy się na myśl o takim cacuszku na pokładzie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-24 20:28:10 
electronic supersonic

Dołączył(a): 2008-08-04 21:17:27
Posty: 1712
Lokalizacja: Koło Koła
Płeć: Mężczyzna
GG: 1045321
Telefon: czarny
Obecne moto: Tiger 1050
w kocie nie ma problemy styk przez te kilka lat ślizgając się i zatrzymując wytarł miejsca zatrzymania wiec bardzo dobrze widać. Styki z gwoździków łatwo się robi bo nawiercasz małą dziurkę a poniżej lekko wtapiasz np dociskając go lutownicą później papierek ścierny do wyrównania, z tyłu poxipol i dzieci po dzieciach :D.
Co do wyświetlaczy to dałem ciała bo pouzupełniałem wszystkie części składowe a przyjąłem że mam jeszcze płytki jak już w końcu miałem wszystko patrzę a to nie te płytki i że zostały mi tylko 3 szt. Zamówione mam już i obiecane że będą w tym tygodniu więc niezwłocznie dam znak.

Gęguś to nie jest taki jaki mój tzn działa tak samo, tylko zbudowany jest inaczej.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-24 20:33:47 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2010-08-13 11:38:35
Posty: 962
Lokalizacja: Lublin
Płeć: Mężczyzna
Robgie
jakiej średnicy łby gwoździków poleciłbyś zastosować przy przeróbce? ja myślałem żeby tak ze 3mm miały?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org