Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-04-22 09:19:55 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2011-03-10 22:24:07
Posty: 411
Lokalizacja: DKL- dolnoslaskie krolestwo lądek
Płeć: Mężczyzna
Telefon: E52 :P
Obecne moto: Fz6 S
w moim FZ6 przestawiam licznik z mil na km przytrzymujac chwile przycisk "select"
licznik ustawiony jest na przebiegu glownym


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-04-22 09:19:55 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2011-04-22 11:52:53 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2010-05-22 22:08:39
Posty: 121
Lokalizacja: Łódź
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Fazer 600 SP
dzięki, sprawdze


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-04-09 16:28:44 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Dołączył(a): 2012-01-29 15:38:22
Posty: 1276
Lokalizacja: Szprotawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: 697 226 949
Obecne moto: fzs 600 fazer 2000r
ja mam fzs 600 2000 i nie da rady z nerwów mało nie osiwiałem i dupa. dalej pokazuje mile


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-04-10 23:29:09 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2011-05-10 21:09:28
Posty: 144
Lokalizacja: Wrocław
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS 600 01r
j@ck napisał(a):
ja mam fzs 600 2000 i nie da rady z nerwów mało nie osiwiałem i dupa. dalej pokazuje mile

ale żartujesz prawda? :)
bo jak nie to już nie siwiej, nie da się, w fzs tylko wymiana zegarów :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-04-13 19:29:16 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Dołączył(a): 2012-01-29 15:38:22
Posty: 1276
Lokalizacja: Szprotawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: 697 226 949
Obecne moto: fzs 600 fazer 2000r
kilka siwych doszło ale to trudno lepiej przez moto jak przez prace :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-10 13:19:35 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2011-03-05 23:40:30
Posty: 67
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6SA 2006r.
seba.kwiat napisał(a):
Lista bledow

Tutaj jest jak co testowac, lista bledow i do czego slyzy kazdy numer diagnostyczny:
kliknij na link i znajdz "Sensor operation table"
Sensor operation table page 341

Fault Code: 30
Diagnostic Code: 08
Symptom: The motorcycle has overturned.

Probable cause of malfunction:
Overturned.
Malfunction in ECU.

Znalazlem ten blad w historii, zreszta moj lezal nawet widac :), moze sie przydac to info komus przy zakupie motocykla.

Sa tez jakies ustawienia Co emisji spalin ale jeszcze nie wiem co i jak ponizej jest filmik w youtube ale po wlosku moze ktos to przetlumaczy ?
http://www.youtube.com/watch?v=YxWWxb82Q8s

PS: Nie udalo mi sie przestawic mojego z mph na kmh

Wstepnie wychodzi na to ze wszystkie fz6 maja zegar 12h




Czy ktoś zna wartości dla ustawień CO mam teraz zmienioną na większą przy zmienionym wydechu. Nie mogę nic na razie sprawdzić ze względu na warunki


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-06-06 13:53:01 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-09-05 16:57:28
Posty: 907
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 2838743
Skype: robciosz
Telefon: 501987157
Obecne moto: FZ6 S2 GT 2008
macpro napisał(a):
seba.kwiat napisał(a):
Lista bledow

Tutaj jest jak co testowac, lista bledow i do czego slyzy kazdy numer diagnostyczny:
kliknij na link i znajdz "Sensor operation table"
Sensor operation table page 341

Fault Code: 30
Diagnostic Code: 08
Symptom: The motorcycle has overturned.

Probable cause of malfunction:
Overturned.
Malfunction in ECU.

Znalazlem ten blad w historii, zreszta moj lezal nawet widac :), moze sie przydac to info komus przy zakupie motocykla.

Sa tez jakies ustawienia Co emisji spalin ale jeszcze nie wiem co i jak ponizej jest filmik w youtube ale po wlosku moze ktos to przetlumaczy ?
http://www.youtube.com/watch?v=YxWWxb82Q8s

PS: Nie udalo mi sie przestawic mojego z mph na kmh

Wstepnie wychodzi na to ze wszystkie fz6 maja zegar 12h




Czy ktoś zna wartości dla ustawień CO mam teraz zmienioną na większą przy zmienionym wydechu. Nie mogę nic na razie sprawdzić ze względu na warunki



Emisja CO2 jest indywidualna dla każdego moto.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-31 20:53:27 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2011-05-05 06:20:15
Posty: 67
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ1
Wgryzam się w kolejny wątek.
Może ktoś wie czy jest możliwość przestawienia temperatury z Fahrenheita na C* ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-02-01 15:34:59 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2012-09-10 12:40:16
Posty: 761
Lokalizacja: GDA.... czwarte miasto :)
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
Tak jak zmieniasz mile na km, masz mile to masz F, jak masz km to masz C, poeste, użyj przycisku select.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-02-02 19:31:23 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2011-05-05 06:20:15
Posty: 67
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ1
To by było za piękne...
Km na mile selectem można zmienić ale F zostaje. Coś mi się zdaje ze tak samo masz, tylko że z "C"


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org