Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2018-08-06 22:30:04 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2015-09-06 10:51:09
Posty: 63
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: MT-10
-patrick- napisał(a):
co tu się wyprawia... ;)
o Panie! poszalałeś, ciekawe jak to jeździ!

piękny sprzęt!


Hahaha....pozazdrościłem Ci koloru ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Re: Ze sporta na FZ1
PostNapisane: 2018-08-06 22:30:04 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714

PostNapisane: 2018-10-21 19:21:58 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2015-09-06 10:51:09
Posty: 63
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: MT-10
Jako, że ta "biała pani" zbliża się nieuchronnie może warto na ocieplenie klimatu dodać kilka fotek :D
Obym się mylił, ale szanse na pośmiganie z każdą chwilą już maleją :(
No i też na dowód tego, że nie tylko sprzęcior stoi pod kocykiem, ale podziwia okolice 8)


Załączniki:
8.jpg [351.61 KiB]
Pobrane 236 razy
4.1.1.jpg [968.64 KiB]
Pobrane 236 razy
1.2.jpg [268.87 KiB]
Pobrane 236 razy
2.2.jpg [323.91 KiB]
Pobrane 234 razy
1.2.jpg [357.54 KiB]
Pobrane 235 razy
Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2018-10-22 17:21:58 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2017-04-23 19:38:57
Posty: 61
Lokalizacja: Wrocław
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS 600
Jak w tym siodle się siedzi? jest tak samo do bani jak w MT-07?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2018-10-22 17:52:04 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2015-09-06 10:51:09
Posty: 63
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: MT-10
Assfalt napisał(a):
Jak w tym siodle się siedzi? jest tak samo do bani jak w MT-07?


Szczerze to nie mam porównania jak w MT-07 i jak dla mnie tutaj jest ekstra.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2018-11-02 12:41:56 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2017-09-12 12:27:04
Posty: 13
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ1N CBF600
niesamowity kocur!
na prawdę robi robotę ten motocykl!
wrzuć jakieś jaśniejsze zdjęcia, bo na tych jest za ciemno i nie widać tych wszystkich smaczków, których w tym motocyklu nie brakuje!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2019-06-03 21:50:17 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2015-09-06 10:51:09
Posty: 63
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: MT-10
A może by tak kilka fotek z tego roku :)
Kilka gadgetów wpadło :D


Załączniki:
3.jpg [1.76 MiB]
Pobrane 81 razy
2.jpg [1.38 MiB]
Pobrane 80 razy
1.jpg [1.79 MiB]
Pobrane 80 razy
1.jpg [1.79 MiB]
Pobrane 80 razy
4.jpg [612.61 KiB]
Pobrane 80 razy
Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2019-06-04 08:43:01 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2012-10-03 18:12:47
Posty: 78
Lokalizacja: Wielkopolska/Stęszew
Płeć: Mężczyzna
GG: 10104748
Obecne moto: MT 10
Ale wielki ten komin


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2019-06-04 14:43:18 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2015-09-06 10:51:09
Posty: 63
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: MT-10
haluk napisał(a):
Ale wielki ten komin


Miał być jak mała c.....? i chyba nie o wielkość tutaj chodzi a o coś innego. Swoją drogą wymiarami jest prawie taki sam jak seryjny.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2019-06-04 15:51:56 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2012-10-03 18:12:47
Posty: 78
Lokalizacja: Wielkopolska/Stęszew
Płeć: Mężczyzna
GG: 10104748
Obecne moto: MT 10
Grzebałeś płytki i ECU czy seria? Ja mam decat i Komin Leo na serii i muszę z db kilerem jeździć


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2019-06-04 17:05:48 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2015-09-06 10:51:09
Posty: 63
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: MT-10
haluk napisał(a):
Grzebałeś płytki i ECU czy seria? Ja mam decat i Komin Leo na serii i muszę z db kilerem jeździć

Nic nie ruszałem. Odpięte tylko linki od exupa i tyle.
Z początku wydawało mi się że jest w sam raz teraz z czasem troszkę głośnawo mi się wydaje, ale chyba jest w miarę ok. Czasem sobie lubi strzelić kilka razy :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2019-06-04 17:16:47 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2012-10-03 18:12:47
Posty: 78
Lokalizacja: Wielkopolska/Stęszew
Płeć: Mężczyzna
GG: 10104748
Obecne moto: MT 10
A klamki oryginał? Wymieniłem na akcesoryjne i tempomat mi nie działa, czekam na naprawę gwarancyjną ale podobno to wina klamek. Zobaczymy


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org