Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2021-06-21 12:47:13 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2021-06-21 08:05:48
Posty: 5
Lokalizacja: Rzeszów
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: jeszcze brak
Chodzi o pole "Aktualne hasło". Silnik forum ma chyba zmienną pod to, ale opis nie został zapewne wypełniony (strzelam). W każdym razie wyświetla nazwę zmiennej.


Załączniki:
blad.png [28.68 KiB]
Pobrane 58 razy
Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2021-06-21 12:47:13 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2021-06-21 22:17:00 
Legenda forum

Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22
Posty: 3087
Lokalizacja: 3miasto
Płeć: Pół człowiek pół muffin
Telefon: my0 k1z 10m
Obecne moto: Yamasaki 1100 fz6er5
o czegoś brakuje w plikach tłumaczeń. nie wiem czy mam wjazd - poszukam, dzięki za info!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org