Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-06-13 14:37:33 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Dołączył(a): 2012-01-29 15:38:22
Posty: 1059
Lokalizacja: Szprotawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: 697 226 949
Obecne moto: fzs 600 fazer 2000r
siema, ost kilka razy pokazał mi się komunikat, że moje IP jest zablokowane bo jestem na czarnej liście, po czym po kilku godzinach tego nie ma,
o co chodzi


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-06-13 14:37:33 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2014-06-18 00:26:52 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22
Posty: 1113
Lokalizacja: 3miasto
Płeć: Mężczyzna
GG: 2794713
Telefon: my0 k1z 10m
Obecne moto: FZ6N
neostrada czy inny provider neta?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-06-18 15:49:13 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Dołączył(a): 2012-01-29 15:38:22
Posty: 1059
Lokalizacja: Szprotawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: 697 226 949
Obecne moto: fzs 600 fazer 2000r
dostawca lokalny,
dzisiaj kolny raz ten sam problem plus to samo pojawiło się u m@rcinfzs jak i Szedar ma jakieś problemy z zalogowaniem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-06-19 10:30:07 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22
Posty: 1113
Lokalizacja: 3miasto
Płeć: Mężczyzna
GG: 2794713
Telefon: my0 k1z 10m
Obecne moto: FZ6N
Tak hak ci pisałem. Może w twojej lokalnej sieci u providera ktoś na tym forum nabroił i go zbanowali, a od czasu do czasu ty dostajesz to ip. Zawsze możesz zaciągnąć tor browser i surfować z zewnętrznych ip z innych krajów. Z tym ze to rozwiazanie znacznie wolniejsze


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-12-31 15:33:38 
Chop-luftmysza

Dołączył(a): 2012-09-20 09:21:17
Posty: 1008
Lokalizacja: Piaseczno
Płeć: Mężczyzna
Skype: toperzowy
Telefon: 609siedem46cztery51
Obecne moto: FZS 600
Napisale do mnie tworca tego watku ze problem dalej istnieje,

Pls o szybka interwencje, ip nie jest na banliscie...



Twój adres IP (91.216.194.47) został zablokowany, ponieważ jest na czarnej liście. Szczegóły

szlak mnie trafi jak tak dalej będzie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-03-24 10:11:53 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2012-09-10 12:40:16
Posty: 746
Lokalizacja: GDA.... czwarte miasto :)
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
Kurcze, od trzech dni przez Aero2 jestem zblokowany :confused2:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-03-30 08:29:13 
Chop-luftmysza

Dołączył(a): 2012-09-20 09:21:17
Posty: 1008
Lokalizacja: Piaseczno
Płeć: Mężczyzna
Skype: toperzowy
Telefon: 609siedem46cztery51
Obecne moto: FZS 600
baxior

To wina dostawcy, poproś o zmianę IP-ka powinno pomóc, jak nie pomoże to daj znać :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-03-30 14:28:07 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2012-09-10 12:40:16
Posty: 746
Lokalizacja: GDA.... czwarte miasto :)
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
Od wczoraj jest oki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-03-30 17:25:11 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2009-03-26 20:20:53
Posty: 436
Lokalizacja: Łódź
Płeć: Mężczyzna
GG: 2180417
Skype: jaquzie
Obecne moto: BMW R1200GS
Czasem na lte mam to samo, ale zazwyczaj wystarcza reset modemu, wchodzi nowe ip jakieś i problem znika.. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-10-28 20:57:35 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2010-04-27 23:01:42
Posty: 169
Lokalizacja: Lublin
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: fzs 1000
U mnie pierwszy raz pojawił się taki problem. Ale dopiero po 3 dnia mogę normalnie korzystać z forum.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-12-14 15:24:45 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2012-08-05 08:39:48
Posty: 169
Lokalizacja: Kołobrzeg
Płeć: Mężczyzna
GG: 4001806
Skype: maciej_pk
Obecne moto: Yamaha FZ1 Fazer
Ja również dołączyłem do grona podejrzanych IP. Żeby coś napisać muszę to robić z telefonu. :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-12-14 17:01:53 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2014-08-17 12:43:43
Posty: 838
Lokalizacja: Przemyśl
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2 Fazer
maciej_pk poczekaj do jutra, pewnie sie odblokuje :) ja tez tak mialem niedawno.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-12-17 14:28:44 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2012-08-05 08:39:48
Posty: 169
Lokalizacja: Kołobrzeg
Płeć: Mężczyzna
GG: 4001806
Skype: maciej_pk
Obecne moto: Yamaha FZ1 Fazer
Kurcze przez parę dni był spokój ale znów nie mogę nic napisać :(


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org