Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-06-17 16:09:07 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2013-06-03 10:25:19
Posty: 55
Lokalizacja: Środa Wlkp
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS600 1999r.
Witam!


Od 2-3 dni nie mogę za pomocą przeglądarki Google Chrome otworzyć strony http://www.motocykl.org/
Używam Chrome od dawna i nigdy problemów nie było. Dodam, że Internet
Explorer otworzył stronę bezproblemowo. W załączniku screen okna jakie
wyskakuje zamiast Waszej strony.
Proszę o info co zrobić, żeby problem ustąpił.

Pozdrawiam.
Michał
-------------------


Załączniki:
Error.jpg [29.92 KiB]
Pobrane 103 razy
Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-06-17 16:09:07 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2014-06-17 16:21:33 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-07-12 09:40:11
Posty: 943
Lokalizacja: wawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 4948013
Telefon: 512 386 jedensześć5
Obecne moto: nowe
mam to samo.

wyczyść dane przeglądarki i zaloguj się od nowa ale nie zaznaczaj opcji 'zaloguj automatycznie' i bedzie działało


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-06-17 20:17:18 
Honorowy członek ;)

Dołączył(a): 2010-11-08 15:23:23
Posty: 1694
Lokalizacja: Katowice
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Note 4
Obecne moto: Kilofazer 2005
Mam to samo na firefoxie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-06-17 20:20:58 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2014-05-28 00:53:19
Posty: 50
Lokalizacja: Piotrków Trybunalski
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha FZ6n
Widzę że wszystko już do normy wróciło, też miałem ten problem. Co najgorsze tapatalk też nie działał :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-06-17 21:25:15 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2010-10-22 21:46:14
Posty: 664
Lokalizacja: Legionowo
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Fz1
dwa dni bez forum jak my to wytrzymaliśmy


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-06-17 21:35:24 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2011-11-18 19:30:31
Posty: 446
Lokalizacja: PL- opolskie/Klb | CH- raj dla motocyklistów:)
Płeć: Mężczyzna
GG: 1082129
Telefon: Galaxy S6
Obecne moto: FZ1 S
rhazz napisał(a):
Mam to samo na firefoxie


Potwierdzam. Dwa dni bez forum :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-06-17 21:41:44 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2014-05-28 00:53:19
Posty: 50
Lokalizacja: Piotrków Trybunalski
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha FZ6n
Dwa dni detoxu i widzę że nie tylko ja na głodzie byłem. Bo przecież IE się używa tylko do zainstalowania innej przeglądarki :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-06-17 21:54:29 
Niemowlak

Dołączył(a): 2014-01-14 13:54:48
Posty: 39
Lokalizacja: Poland/ okolice Inowrocławia
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ1-N 2007
To samo miałem w telefonie. Przez taptalk nie mogłem przeglądać forum, TRAGEDY :evil:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2014-06-18 08:38:37 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2013-12-30 17:33:20
Posty: 62
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 Black Edition
U mnie też to siedziało, usunąłem wszystkie ciasteczka z całej przeglądarki i działa :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org