Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2016-01-18 23:55:46 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2011-05-19 22:40:18
Posty: 142
Lokalizacja: Gliwice
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 Fazer 2008
Cimaj napisał(a):
Czyżby na serwerze był jakiś wirus?

:lol: Zobacz z innymi DNSami - np. Googlowe 8.8.8.8 czy openDNS. :P Chociaż dziwnie podobne do jednego z bugów w phpBB.

Toperz napisał(a):
Przy wywalaniu postów

Przypuszczam że spowodowane przez templata. Tzn. styl albo template na pewno ma kilka błędów albo co najmniej nie był przekompilowany (to akurat widać na forum) a takie problemy mogą być też tego efektem.

A jak już zbiorczy temat na bugi to ja jeszcze dodam - coś mi się wydaje że świeża wersja phpBB to to nie jest... A jeżeli mam rację to to by się zdecydowanie przydało ogarnąć.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-18 23:55:46 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2016-01-19 09:00:08 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2013-09-20 23:52:21
Posty: 80
Lokalizacja: Płońsk
Płeć: Mężczyzna
GG: 3537379
Telefon: 665826261
Obecne moto: FZS 1000
mi na telefonie wyrzuca komunikat o tym, że mam wirusa. Ale mam to samo na wp.pl.
I zauważyłem, że wyrzuca komunikat chyba tylko wtedy, lub rzadziej gdy otwieram w nowych zakładkach. Jeśli otwieram nową stronę w tej samej zakładce nie zauważyłem problemu


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-19 16:16:06 
Moderator globalny

Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22
Posty: 1321
Lokalizacja: 3miasto
Płeć: Mężczyzna
GG: 2794713
Telefon: my0 k1z 10m
Obecne moto: FZ6N
zakrzes napisał(a):
mi na telefonie wyrzuca komunikat o tym, że mam wirusa. Ale mam to samo na wp.pl.

to reklama a nie komunikat, na to wpływ mają dostawcy reklam, a nie WP czy admin forum.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-20 10:40:01 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2013-09-20 23:52:21
Posty: 80
Lokalizacja: Płońsk
Płeć: Mężczyzna
GG: 3537379
Telefon: 665826261
Obecne moto: FZS 1000
misiakw napisał(a):
zakrzes napisał(a):
mi na telefonie wyrzuca komunikat o tym, że mam wirusa. Ale mam to samo na wp.pl.

to reklama a nie komunikat, na to wpływ mają dostawcy reklam, a nie WP czy admin forum.


źle się wyraziłem. Po prostu wygląda jak komunikat


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-26 22:48:22 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2012-08-14 23:59:33
Posty: 138
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS6 06
Podpowie ktoś jak wejść na forum przez tapatalk'a?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-27 21:22:16 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Dołączył(a): 2012-01-29 15:38:22
Posty: 1095
Lokalizacja: Szprotawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: 697 226 949
Obecne moto: fzs 600 fazer 2000r
nie wejdziesz, już chyba wszystko kombinowałem.
Zrobi ktoś coś z tymi błędami, to już trwa dość długi czas. Nie zawszę w domu mam czas na kompa a tak to w pracy zawsze znajdę chwilę na tel.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-28 08:48:08 
Moderator globalny

Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22
Posty: 1321
Lokalizacja: 3miasto
Płeć: Mężczyzna
GG: 2794713
Telefon: my0 k1z 10m
Obecne moto: FZ6N
chyna trzeba wysać rysiakowi maila, bo mam wrażenie że na forum nie wchodzi. może ktoś to zrobić bo ja mu stale wysyłam i obawiam się że jak kiedyś pojawi się na zlocie to mnie własnoręcznie ubije...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-31 15:30:44 
Admin Motocykl.org

Dołączył(a): 2011-09-23 17:46:40
Posty: 154
Lokalizacja: Kraków
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
misiakw, było słać, posłańców się nie zabija;)Przypadkiem tu wpadłem, chwila przerwy w pracy. Załatwię problem z tabelą sesji jutro. Na przyszłość - PM panowie, PM!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-31 16:02:47 
Admin Motocykl.org

Dołączył(a): 2011-09-23 17:46:40
Posty: 154
Lokalizacja: Kraków
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
...poszedł szybki repair na tablicę sesji - gdyby problemy nadal się pojawiały proszę o info.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-31 18:23:22 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Dołączył(a): 2012-01-29 15:38:22
Posty: 1095
Lokalizacja: Szprotawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: 697 226 949
Obecne moto: fzs 600 fazer 2000r
tapatalk już chodzi :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-31 19:07:27 
Legenda forum

Dołączył(a): 2008-04-10 22:54:31
Posty: 3941
Lokalizacja: Bydgoszcz
Płeć: Mężczyzna
GG: 1108480
Telefon: Czarny
Obecne moto: YZF 600R
rysiaczek było wiele maili wysyłanych do Ciebie na adresy podane na forum, że są problemy z jego działaniem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-01-31 21:04:42 
Admin Motocykl.org

Dołączył(a): 2011-09-23 17:46:40
Posty: 154
Lokalizacja: Kraków
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
nemmo na który adres? nic a nic nie dojszlo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-02-01 16:59:54 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2014-07-29 10:56:56
Posty: 168
Lokalizacja: Wałbrzych
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Fzs600 2001r
W końcu komuś udało się nareperować - ode mnie wielkie dzięki :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-02-01 21:23:58 
Legenda forum

Dołączył(a): 2008-04-10 22:54:31
Posty: 3941
Lokalizacja: Bydgoszcz
Płeć: Mężczyzna
GG: 1108480
Telefon: Czarny
Obecne moto: YZF 600R
rysiaczek na admin@motocykl.org i jeszcze jakis, ktory gdzies sie wyswietlal (nie pamietam juz)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2016-02-01 22:05:50 
Admin Motocykl.org

Dołączył(a): 2011-09-23 17:46:40
Posty: 154
Lokalizacja: Kraków
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
Ok, dzięki, sprawdzę przekierowanie z admin@motocykl.org, widocznie coś padło.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org