Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-08-27 08:01:48 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2010-08-07 12:55:19
Posty: 132
Lokalizacja: Lublin
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Blackberry
Obecne moto: FZ6-S
Nie wiem czy tylko u mnie ale zdaje się że nie działa funkcja "Oznacz działy jako przeczytane".
Jak klikam później nieprzeczytane posty to widzę 5 stron do tyłu które już widziałem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-08-27 08:01:48 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2012-08-27 08:42:54 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2008-02-03 20:08:05
Posty: 856
Lokalizacja: Kobyłka
Płeć: Mężczyzna
GG: 1202872
Obecne moto: Ktm 950 sm
u mnie wszystko działa ok, może poprostu ktoś dopisze coś w danym temacie i dlatego ci się znowu wyświetla w nieprzeczytanych


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-08-27 08:44:48 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2012-07-08 12:55:29
Posty: 5
Lokalizacja: Loslau
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6
Też tak mam, ale tylko na stronie "Nieprzeczytane posty". Button "Oznacz działy jako przeczytane" na głównej działa prawidłowo.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-08-27 08:52:45 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2010-08-07 12:55:19
Posty: 132
Lokalizacja: Lublin
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Blackberry
Obecne moto: FZ6-S
Bananamonk napisał(a):
Też tak mam, ale tylko na stronie "Nieprzeczytane posty". Button "Oznacz działy jako przeczytane" na głównej działa prawidłowo.

O to to to :) Za mało precyzyjnie napisałem.
Żeby odtworzyć problem trzeba właśnie wybrać "Nieprzeczytane posty" i kliknąć "Oznacz działy jako przeczytane" i po ponownym wybraniu "Nieprzeczytane posty" nadal widać stare posty a powinno byc pusto.
Te najstarsze posty u mnie widac w ten sposób od 15.08.2012 może było coś wtedy zmieniane na forum?
ps. sprawdziłem że oznaczenie jako przeczytane ze strony głownej faktycznie działa, wcześniej jednak było wygodniej ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-08-27 10:22:49 
Pierwszy wydech regionu

Dołączył(a): 2011-03-26 14:44:55
Posty: 355
Lokalizacja: Ślaskie, Katowice
Płeć: Mężczyzna
GG: 13786331
Obecne moto: fzs 600
U mnie nie działa wcale

obojetnie kiedy bym nie chciał kliknąć "oznacz działy jako przeczytane" pozostaje to bez echa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-08-27 12:41:37 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2012-03-27 16:21:49
Posty: 161
Lokalizacja: Wrocław
Płeć: Mężczyzna
GG: 118970
Obecne moto: FZS 600 2002r.
spamm napisał(a):
Bananamonk napisał(a):
Też tak mam, ale tylko na stronie "Nieprzeczytane posty". Button "Oznacz działy jako przeczytane" na głównej działa prawidłowo.

O to to to :) Za mało precyzyjnie napisałem.
Żeby odtworzyć problem trzeba właśnie wybrać "Nieprzeczytane posty" i kliknąć "Oznacz działy jako przeczytane" i po ponownym wybraniu "Nieprzeczytane posty" nadal widać stare posty a powinno byc pusto.
Te najstarsze posty u mnie widac w ten sposób od 15.08.2012 może było coś wtedy zmieniane na forum?
ps. sprawdziłem że oznaczenie jako przeczytane ze strony głownej faktycznie działa, wcześniej jednak było wygodniej ;)


+1 (czyli "Oznacz..." działa mi tylko na głównej)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-08-27 22:00:47 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2012-07-08 12:55:29
Posty: 5
Lokalizacja: Loslau
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6
Jedyną umiejętnością którą do perfekcji opanowałem na infie, było zastępowanie niedziałającego kodu mojego autorstwa, działającym kodem kolegi! :D

<td class="cat" colspan="7" align="right"><a class="nav" href="">Oznacz działy jako przeczytane</a>&nbsp;</td>

Brakuje odniesienia buttona, powinno tam być:
href="./index.php?hash=fcf84b01&amp;mark=forums" :drink:

Bez odniesienia, domyślnie przycisk odświeża stronę. ;)
Czyli czekamy na admina! :whistle:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-08-28 09:43:34 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2012-08-23 13:42:22
Posty: 1
Lokalizacja: Łódź
Płeć: Mężczyzna
GG: 3234355
A myślałem że mi łącze fixuje że nie chce się to odświeżyć. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem na forum O.o


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-09-01 22:34:02 
Admin Motocykl.org

Dołączył(a): 2011-09-23 17:46:40
Posty: 162
Lokalizacja: Kraków
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: chwilowo rower
@Banana, mało was uczyli;) Hash jest generowany dynamicznie, dla każdego inny:) Poprawione, dzięki za info.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org