Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2018-09-13 10:58:30 
Niemowlak

Dołączył(a): 2015-04-08 13:36:41
Posty: 44
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
Witam, czy w s2 (tak jak w s1) też da się zmienić temperaturę,tak aby wyświetało temperaturę powietrza/otoczenia?W S1 przytrzymuje się "reset", a w S2? Zna ktoś kombinację?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2018-09-13 10:58:30 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714

PostNapisane: 2018-09-13 11:31:10 
Niemowlak

Dołączył(a): 2017-01-02 17:24:34
Posty: 28
Lokalizacja: 05-500
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6
w s2 przysnij lewy guzik i bedziesz mial po chwili temperaturę, ale jest to temperatura zasysanego powietrza.
Nie lokalizowalem czujnika ale prawdopodobnie jest umiejscowiony niedaleko "wiatrołapu" stąd w moim przypadku, fz6, wskazywana temperatura jest wyzsza niż otoczenia o kilka stopni, podejrzewam, że różnica wynika z temperatury jaką wydziela z siebie silnik.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org