Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Exup fz1
PostNapisane: 2016-08-06 00:02:27 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2012-01-08 23:07:39
Posty: 61
Lokalizacja: ok.Zawiercia/Siemianowice
Płeć: Mężczyzna
GG: 43880084
Obecne moto: FZ1N
Witam.W moim fz1 nie ma zalozonych linek do exupa i zastanawiam sie czy warto zainwestowac w te linki.Dodam ze mam orginalny tlumik.Jak zmieni sie charakterystyka motocykla i po co te linki zostały zdjęte?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Exup fz1
PostNapisane: 2016-08-06 00:02:27 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

 Tytuł: Re: Exup fz1
PostNapisane: 2016-08-06 14:30:58 
Moderator globalny

Dołączył(a): 2009-07-15 23:58:19
Posty: 2962
Lokalizacja: Łódź/Pabianice
Płeć: Mężczyzna
GG: 5396190
Telefon: 79273536dwa
Obecne moto: Yamaha MT-09 Tracer
Pewnie zdjęli dlatego że zawór stanął na dole.
Silniczek po przekręceniu stacyjki wykonuje jakiś ruch?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Exup fz1
PostNapisane: 2016-08-06 14:39:53 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2012-01-08 23:07:39
Posty: 61
Lokalizacja: ok.Zawiercia/Siemianowice
Płeć: Mężczyzna
GG: 43880084
Obecne moto: FZ1N
Musze zobaczyć bo szczerze dopiero teraz zainteresowałem się czemu zostało zdjęte. A ten zawór jest odpowiedzialny za mocniejszy dół czy po coś innego?Warto to podłączać czy zostawić tak jak jest?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Exup fz1
PostNapisane: 2016-08-06 16:34:53 
Zamykacz opon

Dołączył(a): 2016-03-01 21:03:14
Posty: 243
Lokalizacja: Warka
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Fz1
Wpisz w google exup i poczytaj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Exup fz1
PostNapisane: 2016-08-11 07:33:22 
Niemowlak

Dołączył(a): 2014-01-31 15:54:38
Posty: 22
Płeć: Mężczyzna
pawell12344 napisał(a):
Witam.W moim fz1 nie ma zalozonych linek do exupa i zastanawiam sie czy warto zainwestowac w te linki.Dodam ze mam orginalny tlumik.Jak zmieni sie charakterystyka motocykla i po co te linki zostały zdjęte?


Na 10 obejrzanych przed zakupem FZSów, jeden miał działający Exup, czasem sprzedający nawet nie wiedział co to jest i gdzie tego szukać. U mnie działa prawidłowo. Jak zacznie działać u ciebie będziesz miała lepiej w niższym zakresie obrotów. Nie jeździłem nigdy na "bez exupa" także ciężko mi powiedzieć jaka jest różnica.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Exup fz1
PostNapisane: 2016-09-26 17:55:17 
Niemowlak

Dołączył(a): 2005-06-19 22:16:07
Posty: 36
Różnica oczywiście będzie, ale nie każdy ją zauważy :-) Warto mieć działający Exup. Oryginalne linki są dosyć drogie. Nie wiem jak zamienniki. Niedawno musiałem wymienić. Serwisowanie exupa jest dość proste. Dostęp jest łatwy.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org