Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2017-09-23 17:42:23 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2013-03-24 22:20:36
Posty: 5
Lokalizacja: Lubin
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Samsung
Obecne moto: yamaha fz1s
Witam prosze o pomoc przeszukałem forum lecz znalazłem temat tego typu do fz6.
Potrzebuje rozpiske kabli ktora wchodzi do zegarów by podpiac wyświetlacz biegow GPT GI 1001.
Dzieki z góry
pzdr


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-09-23 17:42:23 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2017-09-24 11:44:21 
Pierwszy wydech regionu

Dołączył(a): 2016-01-31 22:18:37
Posty: 315
Lokalizacja: okolice Tarnowa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: NJU Mobile
Obecne moto: FZ6
Nie wiem jak to jest w "litrze" ale w FZ6 kolory kabli przy liczniku mają się nijak to kolorów w instrukcji montażu GPT. Dlatego popiołem się przy komputerze i wszystko git. W instrukcji montażu jest mowa aby jeden z kabli GPT podpiąć pod "+" zasilania. Zapomnieli zaznaczyć, że to ma być plus ale po zapłonie, a to bardzo ważne.

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-09-24 15:26:05 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2013-03-24 22:20:36
Posty: 5
Lokalizacja: Lubin
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Samsung
Obecne moto: yamaha fz1s
Dzieki i pozdrawiam jutro zadzwonie do serwisu po info


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-09-24 17:18:14 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2012-04-30 23:06:02
Posty: 11
Lokalizacja: Gdańsk
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: fz8
A czy przypadkiem ten wskaźnik biegów nie działa na takiej samej zasadzie jak np GIPRO ?
Myślę, że pomocna może być instrukcja montażu GIPRO w FZ1 :
https://www.sportbiketrackgear.com/healtech-yamaha-fz1-01-15-gipro-x-type-gear-indicator/

Pozdrawiam,
skrzydlaty


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-09-24 21:04:42 
Zamykacz opon

Dołączył(a): 2012-08-05 08:39:48
Posty: 277
Lokalizacja: Kołobrzeg
Płeć: Mężczyzna
GG: 4001806
Skype: maciej_pk
Obecne moto: Yamaha MT-09 Tracer
Ja montowałem u siebie ostatnio GIpro. Tam jest wszystko tak przygotowane, że tylko wpinasz się w instalacje (czujnik prędkości i położenia wału korbowego).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-09-25 10:12:46 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2016-09-22 10:45:51
Posty: 499
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: sześć082x6 2x4 2x7
Obecne moto: BMW R1200R
Możesz dłuuuugo kombinować - serwis nic ci nie powie, bo nie wiedzą... to raz.
Dwa - te kable przy liczniku to słaby pomysł - próbowałem i nie poszło...
Trzy - EKU - stracisz najmniej czasu i będzie po "Bożemu" :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2017-12-25 12:36:07 
Niemowlak

Dołączył(a): 2017-11-24 15:48:20
Posty: 20
Lokalizacja: Limanowa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: 516612440
Obecne moto: FZ1 N
aronis81
Czy udało Ci się zamontować wyświetlacz biegów? Jeśli tak to mógłbyś wrzucić zdjęcie gdzie podpiąłeś jakie kable? Też mam wyświetlacz GPT 3001 i nie mam pojęcia jak go podpiąć.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron
Administracja forum: admin@motocykl.org