Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-08-05 21:10:34 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2009-07-15 12:33:18
Posty: 85
Lokalizacja: warszawa
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: ThunderCat
1. czy to prawda ze nie widac ile paliwa pozostalo w zbiorniku - brak wskaźnika
2. czy mozna zmieniac biegi bez uzywania sprzegła jesli tak to w modelach z jakich lat
pytam bo nie miałem jeszcze okazji przejechac sie na kocie :?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: pare pytań o kota
PostNapisane: 2009-08-05 21:10:34 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-05 21:52:57 
skorzystaj z opcji szukaj:) prawie wszystko już zostało opisane. pozdrawiam


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-05 22:02:29 
Zamykacz opon

Dołączył(a): 2009-01-18 15:07:21
Posty: 248
Lokalizacja: Pniów/Rzeszów
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: YZF600R Thundercat
rigano00 napisał(a):
1. czy to prawda ze nie widac ile paliwa pozostalo w zbiorniku - brak wskaźnika


Nie ma wskaźnika ilości paliwa, jest tylko lampka rezerwy, mi ona w zupełności wystarcza.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-05 22:15:01 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2009-01-19 12:40:39
Posty: 106
Lokalizacja: Elbląg
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Hayabusa
ktoś wymyślił sprzęgło i radziłbym ci go używać w przeciwnym razie może cię drogo kosztować naprawa skrzyni biegów


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-05 23:34:00 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2008-12-06 08:07:18
Posty: 192
Lokalizacja: krakow
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: yzf 600r tcat
wiesz jak masz duzoo pieniazkow to nie potrzeba uzywac sprzegla a jak nie to posluchaj moraśa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-06 00:02:36 
Niemowlak

Dołączył(a): 2009-06-05 11:58:19
Posty: 38
Lokalizacja: Kielce/Krk
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Nokia :)
Obecne moto: CBR 900rr
U mnie w kocie nie dalo rady wbic biegu bez sprzegla natomiast w hornecie, nsr itp lajtowo sie wbijalo ;o


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-06 01:22:00 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2009-07-15 12:33:18
Posty: 85
Lokalizacja: warszawa
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: ThunderCat
aha czyli nie trzeba gdzies tam sie schylac i przekrecac na rezerwe automatycznie pobiera z rezerwy zgadza sie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-06 08:16:26 
Legenda forum

Dołączył(a): 2008-04-10 22:54:31
Posty: 4037
Lokalizacja: Bydgoszcz
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Czarny
Obecne moto: YZF 600R
rigano00 napisał(a):
aha czyli nie trzeba gdzies tam sie schylac i przekrecac na rezerwe automatycznie pobiera z rezerwy zgadza sie?

Zapala sie tylko kontrolka rezerwy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-06 08:17:46 
Legenda forum

Dołączył(a): 2007-08-28 13:23:30
Posty: 4481
Obecne moto: jamaha pw 50
heh :) no kocur jest troszkę bardziej zaawansowany technicznie niż WSK i nie ma takiego kraniku.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-06 09:16:01 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2008-12-06 08:07:18
Posty: 192
Lokalizacja: krakow
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: yzf 600r tcat
Delta81 napisał(a):
heh :) no kocur jest troszkę bardziej zaawansowany technicznie niż WSK i nie ma takiego kraniku.


dobre musze sobie to zapamietac


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-06 09:36:20 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2008-02-03 20:08:05
Posty: 868
Lokalizacja: Kobyłka
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Ktm 950 sm
Delta81 napisał(a):
heh Smile no kocur jest troszkę bardziej zaawansowany technicznie niż WSK i nie ma takiego kraniku.


No bandit Szymona niby też jest bardziej zaawansowany a taki kranik ma:)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-06 10:23:08 
Legenda forum

Dołączył(a): 2007-08-28 13:23:30
Posty: 4481
Obecne moto: jamaha pw 50
Maciek napisał(a):
Delta81 napisał(a):
heh Smile no kocur jest troszkę bardziej zaawansowany technicznie niż WSK i nie ma takiego kraniku.


No bandit Szymona niby też jest bardziej zaawansowany a taki kranik ma:)


Bandyta to w sumie styl nawiązujący do klasyków, naked z okrągłą lampą.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-06 12:04:13 
Prawie jak Mistrz Europy

Dołączył(a): 2007-12-29 01:27:59
Posty: 540
Lokalizacja: Skierniewice/w-wa
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: GSX-R 750 K5
Delta81 napisał(a):
Maciek napisał(a):
Delta81 napisał(a):
heh Smile no kocur jest troszkę bardziej zaawansowany technicznie niż WSK i nie ma takiego kraniku.


No bandit Szymona niby też jest bardziej zaawansowany a taki kranik ma:)


Bandyta to w sumie styl nawiązujący do klasyków, naked z okrągłą lampą.

Kawy zx6 i zx9 chyba do 2002 roku też mają kraniki :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-06 13:18:45 
Legenda forum

Dołączył(a): 2008-04-10 22:54:31
Posty: 4037
Lokalizacja: Bydgoszcz
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Czarny
Obecne moto: YZF 600R
Stare cybyry (chyba F2) tez maja :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-06 13:26:56 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2009-08-01 07:53:23
Posty: 13
Lokalizacja: Mazury-Ełk
Jest kontrolka rezerwy co do biegów rozmawiałem ze starymi motocyklistami to powiedzieli ze oprócz 1 i 2 wszystkie biegi do góry można wrzucać bez sprzęgła ale głowy za to nie dam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org