Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-11-12 00:29:50 
Niemowlak

Obecne moto: YZF 600R
Siemanko, razem z kumplem wynajmujemy garaż w celu przezimowania moto. Jest gdzie pogrzebać w zimowe wieczory :)
Garaż w nowym budynku zaraz obok komendy Policji.

Mamy jeszcze miejsce na jedno moto. Jak byłby ktoś chętny to pisać ;)

Nie wiem czy dobry dział, jak nie to proszę przenieść :)

PostNapisane: 2010-11-12 00:29:50 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2011-10-11 11:07:48 
Mistrz Polski

Telefon: 512-933-050
Obecne moto: fz6 Fazer S1 2004r
odświeżam temat bo znów idzie zima (no kto by pomyslal lol)

roznica od chlopakow powyzej jest taka, że ja szukam miejsca dla mojego moto. Chcialbym z kims sie zgadac zeby razem cos wynajac czy miejsce parkingowe czy garaz. Generalnie razem taniej:) co do lokalizacji to najbardziej mi by pasowalo cos w okolicach mokotow/wilanow ale nie upieram sie.
Jesli ktos rowniez szuka, badz ma juz cos a chce obnizyc koszty i ma miejsce w garazu dajcie znac :)

Pozdr

PostNapisane: 2011-10-29 13:22:41 
Funkiel Nówka

Może u mnie?
Nie starczyło mi pieniędzy, aby zrobić zjazd, więc samochody kolejną zimę spędzą na zewnątrz. Starczyło tylko, aby uporządkować garaż i zrobić duuużo miejsca. Zmieściło by się bez ścisku ponad osiem moto. Ale nie chcę przekroczyć sześciu, aby właściciele mieli wygodnie i byli spokojni o swoje jednoślady. Garaż jest pod budynkiem jednorodzinnym. Sucho, ciepło, czysto, bezpiecznie. Można będzie (po wcześniejszym umówieniu) wpaść przytulić się do swojego moto. Jeżeli będzie ciepło i sucho, jeżeli pogoda będzie sprzyjająca - dogadamy się - wyprowadzić motocykl na zewnątrz i śmignąć kilka okrążeń - do ul. Przyczółkowej jest ~210m w linii prostej.
W sąsiedztwie przyjemna Tawerna Podróżnika i Gold's Gym- miejsca w których można dbać o formę przez całą zimę. Blisko są też warsztaty mechaniczne, w których są prawdziwi mechanicy a nie wymieniacze modułów.
Cena do uzgodnienia, ale "stówka minimum". Umowę wynajmu podpisuję, zatem sumiennie odprowadzam podatek. Skłaniałbym się do wynajmu drożej niż taniej, ale pod mniejszą ilość motocykli niż większą, aby właściciele mieli możliwie najbardziej komfortowo a ja mniej umów do popisywania ;-).

Zapraszam do garażu w Wilanowie... email: w23b[malpa]o2.pl