Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-21 19:02:07 
Legenda forum

Telefon: Czarny
Obecne moto: YZF 600R
leszek88888 napisał(a):
Mianowicie badanie techniczne tylko takie prawdziwe, pojazd dostaję kartę np z możliwością wjazdu do 1 strefy tzn samego centrum, cichy i mało zanieczyszcza powietrze, to wjeżdżaj do centrum Smile starszy samochód już nie przejdzie tego badania tak rewelacyjnie i np dostanie możliwość wjazdu do 2 strefy, okolice centrum. Kolejny pojazd dajmy na to golf I/stara ciężarówka Smile na badaniu dostanie możliwość wjazdu do 3 strefy, czyli zakaz wjazdu do centrum i okolic, powinien sie poruszać z dala od miasta.

W Polsce to nie ma sensu bo wszyscy by sobie badania na lewo zalatwiali za faszke :D

Poza tym nie laduj do jednego wora starszych aut z jezdzacymi zlomami. Niejeden ze starszych pojazdow jest w lepszym stanie niz cala masa prawie "nowek". Wystarczy spojrzec na jakies nowe cacko po "profeszjonal czip tjuning" ktory przy lekkim dodaniu gazu zostawia taka zaslone dymna jak 20 letni autobus jelcza
:roll:

Tytuł: Re:
PostNapisane: 2009-09-21 19:02:07 
admin ręczy i poleca:)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-21 19:13:24 
Niemowlak

Na takie rozwiazania niestac nas jako spoleczenstwo. Zobaczcie ile lat ma srednio samochod w polsce!!!

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-21 19:20:14 
Zamykacz opon

dokładnie taki paradoks jest w Czestochowie :/ motocyklisci pisza petycje robią referenda a i tak to nic nie daje:/ wsztstkie 3 aleje prowadzace do jasnej góry są zamkniete dla motocylki ale dla motorowerów juz nie:/ padaka:/ władze motywują to chałasem ale głosne wydechy z puszek szczególnie stare tjuningowane BMW juz chałasu nie powodują:) to sie do telewizji nadaje:) z tego miejsca pozdrawiam władze mojego miasta:)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-21 21:04:57 
electronic supersonic

Telefon: czarny
Obecne moto: XT1200Z
Do Weissa dzwońcie może będzie w radiu o tym

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-22 09:26:46 
Prawie jak Mistrz Świata

Obecne moto: Ktm 950 sm
Nemm napisał(a):
leszek88888 napisał:
Mianowicie badanie techniczne tylko takie prawdziwe, pojazd dostaję kartę np z możliwością wjazdu do 1 strefy tzn samego centrum, cichy i mało zanieczyszcza powietrze, to wjeżdżaj do centrum Smile starszy samochód już nie przejdzie tego badania tak rewelacyjnie i np dostanie możliwość wjazdu do 2 strefy, okolice centrum. Kolejny pojazd dajmy na to golf I/stara ciężarówka Smile na badaniu dostanie możliwość wjazdu do 3 strefy, czyli zakaz wjazdu do centrum i okolic, powinien sie poruszać z dala od miasta.

takie cos tez jest nie sprawiedliwe bo dlaczego ludzie bogaci których stac na nowy samochod maja wjeżdzac do centrum a biedniejsi nie.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-22 23:35:43 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Obecne moto: Suzuki SV1000S
Trzeba na to spojrzeć obiektywnie. Prawda jest taka,że nie każdy się zachwyca pracą np. przelotowego microna.( ja tak :) )
Problem zaczyna się wtedy gdy motocykliści wybiorą sobie jakiś fajny odcinek i dzidują ile wlezie. Szczególnie latem w nocy gdzie przy otwartym oknie nie idzie spać. Sam kiedyś mieszkałem przy pięknej dwupasmówce ze światłami i powiem Wam, że fajnie jest posłuchać jak ryczą maszyny jednak jak musisz rano wstać do roboty to staje się mniej przyjemne.
Zastanawiasz się wtedy po jaki wuj oni tak zapie...ją w nocy. Przecież mają na to cały dzień !!!
W tym konkretnym przypadku nie wiadomo jak wygląda sprawa może faktycznie chłopaki dają konkretnie w kość mieszkańcom?

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-23 09:28:30 
Prawie jak Mistrz Świata

Obecne moto: Ktm 950 sm
Radekx masz racje ale z kolei jak motocykliści wybiora sobie ustronne miejsca (takie jak w warsawie:cargo,spalarnia itp) gdzie w okolicy nie ma domów mieszkalnych i raczej w nocy nie ma przypadkowych przechodniów. to zaraz policja wszystkich przepedza.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-23 11:23:48 
Paramedic

Telefon: 112 lub 601100100
Obecne moto: lookinforFZ1
Dokładnie - u nas w LBN jest 5 fajnych przelotówek.

Po 4 nie jeździmy bo przecinają osiedla - mnie nie cieszy budzenie ludzi.

Ale do biedy nędzy na ul. Pancerniaków gdzie dokokoła są pola, magazyny i fabryki - komu tam przeszkadzamy??? A policja oczywiście sapie za każdym razem, że mamy sie zabierać... Nie rozumiem takiej polityki.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-25 01:38:45 

Obecne moto: Suzuki SV1000S
Maciek No właśnie i tu się zaczynają schody. Dopóki nie będzie torów do polatania ludziska będą dzidować bez względu na porę ,a mieszkańcy i policja będą na to krzywo patrzeć.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-25 15:56:34 

Obecne moto: Fz6S
Maciek napisał(a):
Radekx masz racje ale z kolei jak motocykliści wybiora sobie ustronne miejsca (takie jak w warsawie:cargo,spalarnia itp) gdzie w okolicy nie ma domów mieszkalnych

Oj, jak bardzo się mylisz. Cale osiedle domków jest w okolicach cargo. Bylem niedawno na grillu u znajomych i ciężko bylo rozmawiać od tego huku.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-25 16:40:31 
Mistrz prostej

Obecne moto: Honda CBR 1000RR
Bartek napisał(a):
Maciek napisał(a):
Radekx masz racje ale z kolei jak motocykliści wybiora sobie ustronne miejsca (takie jak w warsawie:cargo,spalarnia itp) gdzie w okolicy nie ma domów mieszkalnych

Oj, jak bardzo się mylisz. Cale osiedle domków jest w okolicach cargo. Bylem niedawno na grillu u znajomych i ciężko bylo rozmawiać od tego huku.

Ale o jaki huk Ci chodzi? Jeżdżących motocykli, czy kołujących samolotów. Z tego co wiem to jest tam (na Wirażowej) koncówka pasa startowego :P

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-25 17:38:55 

Obecne moto: Fz6S
Zgadza się, jest końcówka pasa. Ale z tym nie ma aż takiego problemu (chyba że akurat remontują pas startowy i caly ruch lotniczy odbywa się nad Ursynowem.

Mialem na myśli ryk silników motocykli. Naprawdę je slychać, zwlaszcza w nocy, gdy cale towarzystwo zaczyna swoje popisy.

Podejrzewam, że te częste lapanki są spowodowane skargami mieszkańców

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-25 18:02:44 
Mistrz Polski

Obecne moto: Thundercat
leśmianin napisał(a):

Ale do biedy nędzy na ul. Pancerniaków gdzie dokokoła są pola, magazyny i fabryki - komu tam przeszkadzamy??? A policja oczywiście sapie za każdym razem, że mamy sie zabierać... Nie rozumiem takiej polityki.

NIe przesadzaj :P jak są ze 3/4 maszyny to podjadą, ale jak stoi grubo ponad dwadzieścia sprzętów no to chyba sie boją :D
Zawsze komuś "coś" nie pasuje , a ja mam na to wszytko po prostu "wy*ebane"
8) robię to co lubie tzn jeżdżę :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2