Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-06-11 16:32:31 
Mistrz prostej

Obecne moto: FZ6
MICI napisał(a):
ale tylko 50-tką :mrgreen: czyli tak zwaną pierdziawką

kupi cebule, przerejestruje na 50 i po kłopocie :lol:

PostNapisane: 2010-06-11 16:32:31 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2010-06-13 20:15:26 
Legenda forum

Telefon: Czarny
Obecne moto: YZF 600R
doktorek napisał(a):
Uwaga: Nie wiedziałem te radary nie łapią prędkości motocykla tylko predkość ich auta jak się zrówna z motocyklem.
Na dodatek te urządzenia są jak widać strasznie niedokładne!
Po zatrzymaniu pytał ile było?, a ja, a ile pokazało?
Jak wypisał kwotę to mu powiedziałem ok 200, a radar pokazał 160, zaplacilem za 144 choć to już nie różnica w tym miejscu.

Nie czaje o co Ci biega :shock: Bez problemow mierza predkosc motocykla, nawet na filmiku, ktory wkleilas widac to wyraznie. Ba te urzadzenia mierza srednia predkosc na okreslonym dystansie ( zazwyczaj 100m).

Albo misiakow zle zrozumiales albo cos sobie ubzdurales i licznik Ci przeklamuje ;)

PostNapisane: 2010-06-15 23:29:25 
Niemowlak

Obecne moto: yzf 600
Nemmo napisał(a):
Nie czaje o co Ci biega :shock: Bez problemow mierza predkosc motocykla, nawet na filmiku, ktory wkleilas widac to wyraznie. Ba te urzadzenia mierza srednia predkosc na okreslonym dystansie ( zazwyczaj 100m).

Misiaki stwierdziły, że żeby dokonać dokładnego pomiaru prędkości muszą zrównać prędkość swojego auta z prędkością pojazdu namierzanego. Jeśli tego nie zrobia to łapią pomiar chwilowy /bo i tak przekracza/ a to co objaśnia i pokazuje palcem po prawej stronie to jest szacunkowe wyliczenie potencjalnej prędkości pojazdu /motocykla/ uwzględniające poprawkę, że auto misiaków przyspiesza. Raczej wszystko zrozumiałem :wink:
zresztą co to za różnica punkty te same ale ponoć przy mniejszych przekroczeniach można z tym do sądu /niektórzy mają w tym wprawę i punkty będą w zawieszeniu ;)

Nemmo napisał(a):
ubzdurałeś
stwierdzenie niepotrzebne, bo niegrzeczne...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2