Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Jestem motocyklis/tą/tką:
dobrym/ą 45%  45%  [ 39 ]
złym/ą 55%  55%  [ 48 ]
Liczba głosów : 87
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 13:20:09 
Legenda forum

Obecne moto: jamaha pw 50
:D ale się niektórzy wzburzyli :D przeca ten artykuł to zajebista polewka :lol: :lol: :lol:

Tytuł: Re:
PostNapisane: 2009-05-12 13:20:09 
admin ręczy i poleca:)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 13:59:14 
Pierwszy wydech regionu

Telefon: DEFI
Obecne moto: FZ6S2
Przeczytałem artykuł i sprawdziłem wyniki ankiety. :shock: :lol:

Jest w śród nas 5 z bractwa „OżEł” (tych dobrych motocyklistów). Ze względu na to, że oni jeżdżą przepisowo :wink: i bez strun :wink: , składam wniosek o ujawnienie nick-ów, wyżej wspomnianych i wyeliminowanie ich z grona użytkowników forum.

P.S Wcale się nie dziwię, że jest ich tylko 18.
:lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 14:24:26 
Legenda forum

Telefon: Czarny
Obecne moto: YZF 600R
eee... ja chyba tez jestem tym zlym :lol: ale z drugiej strony ja poki co nigdy 285 nie jechalem wiec oni sa bardziej zli ode mnie :mrgreen:

A jak wyjechali z chrystusem to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac... zal.pl :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 15:34:10 
Mistrz prostej

Obecne moto: Honda CBR 1000RR
skocz_ek napisał(a):
Przeczytałem artykuł i sprawdziłem wyniki ankiety. :shock: :lol:

Jest w śród nas 5 z bractwa „OżEł” (tych dobrych motocyklistów). Ze względu na to, że oni jeżdżą przepisowo :wink: i bez strun :wink: , składam wniosek o ujawnienie nick-ów, wyżej wspomnianych i wyeliminowanie ich z grona użytkowników forum.

Ja się ujawniam, chociaż ze względu na mój styl jazdy do bractwa orzeł na pewno by mnie nie przyjęli :oops: Zaznaczenie opcji dobry motocyklista nastąpiło u mnie przed przeczytaniem artykułu (zreszta zgodnie z sugestią Delta81) i wynikało z wrodzonej skromności... :mrgreen:
Delta81 napisał(a):
Zapraszam do udziału w ankiecie, a potem do zapoznania się z artykułem
:D :lol: :wink:

Może uznacie to za okoliczność łagodzącą :lol: :P 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 15:45:43 
Legenda forum

skocz_ek napisał(a):

Tak jest! :D wyeliminowac!

:lol:

teratoma nie tłumacz się :D tłumaczyc się bedziesz w sądzie :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 15:46:42 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Obecne moto: Fz6S
Łukasz napisał(a):
Czy Warszawiacy serio zakładają sobie struny? :roll: :wink:

Nie ;)
Przynajmniej wśród towarzystwa szalejącego na poleczki, puławskiej czy na Stegnach łbów pourywanych nie uświadczyłem.
W inne miejsca nie zaglądałem :)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 16:02:37 
Pierwszy wydech regionu

Delta czy można ustawić opcję po rejestracji obowiązkowe wypełnienie ankiety. :?:
Jeśli zaznaczą złym :twisted: to do powitalni :lol: , jeśli dobrym :oops: to wyślij im link http://www.orzel-zary.com/ do „kolegów”

A dla tych 5 wprowadzimy abolicję, zbłądzili, ale przy świadkach w Borkach pojadą 110 km/h przez wieś i będzie git.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 16:12:19 
Prawie jak Mistrz Świata

Obecne moto: Ktm 950 sm
"ja jestem dobry , nawet do kosciola mnie wpuscili):) hahaha :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 16:19:28 
Mistrz Polski

Obecne moto: 1198
285 km/h chopperem... :lol:
Prawdopodobnie pomagają mu wspomniane przez niego skrzydła, które "rozwija" na niemieckiej autostradzie... 8)
MotÓrem po kościele śmigał, co za tupet! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 16:25:00 
Mistrz prostej

Obecne moto: YZF600 KOTEK
ok...to ja się zresocjalizuję ...jechałem 240swoim kotem to jestem bardziej tez zły... :twisted: i proszę mnie nie eliminować...postaram się pojechać szybciej...hehehe

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 16:35:33 
Pierwszy wydech regionu

Kilka komentarzy w księdze gości na stronie „Orła” odnośnie ich artykułu.

Witam Orłów. Jeżdżę troche lat na moto i te teksty ktore piszą (kolorowi chłopcy) udający motocyklistów mnie bardzo śmieszą. :) Chcialbym spotkac któregoś z Was na drodze;). Kryjecie sie po garażach a jazda w waszym wykonaniu jest żenująca. Artykuł w G.R. super. Chcialbym by wiecej osób zwróciło uwagę ze Orły duzo robią dla miasta i miasto to tez widzi. Wy "kolorowi chłopcy" potraficie tylko gnac do przodu nie patrząc na licznik i osoby które są na drodze. Pozdrawiam.

zobaczcie na zdjecia ze zlotu, jak parada jechala przez cale miasto, tylko czemu wy "prawi" i "madrzy" motocyklisci jezdzicie bez kaskow? dobrze sie czujemy?
co do tych 285 km/h to czym to sie jechalo? a w ogole co to znaczy, ze jak sie przy tej predkosci kichnie to sie spada z motocykla? chyba takie predkosci w opowiesci znacie

Przeczytałem ten Wasz smieszny wypocony artykuł... Tak sie składa, że jestem i dobrym i złym. Bo jezdzę motocyklem typu powercruiser (choć nie zapieram sie tak jak Wy rękoma i nogami że zgodnie z przepisami) i jeżdzę na supermoto, dziduję na kole, zapierdalam w miescie (tylko w nocy) i nigdy nie wymuszam pierwszenstwa, staję na czerwonym, nie wyprzedzam na podwójnej ciągłej... no i jak widzicie takich motonitów, Orzełki? Bo takich na naszych drogach duzo.
Lewa w górę!

C.D: Sami widzicie niżej co ludzie o was myślą. Grupa „dawcy organów” ze Zgorzelca z linkami na szyji? Ciekawe :D Wiem że i tak skasujecie te komentarze bo nie chcecie dopuścić do siebie prawdy i nie lubicie zimnego prysznica. Polecam dowiedzieć się o pierwszych chwilach ludzi na motocyklach, do czego zostały stworzone i jaką frajdę dawały ówczesnym ludziom. Podpowiem – na pewno nie jeżdżono oddawać krew i nie wchodzono w układy z proboszczami ;)
I tak będziemy zapier****ć.

Przyznać się ile wam zapłacili za podpisanie się pod tym arykułem? Z tymi linkami to przeszliście samych siebie, zamiast jednoczyć motocyklistów stawiacie mur. Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie - wartoby było pomyśleć wcześniej ile% czytelników tej gazety odróżnia choppera od plastika, bo ja daję ręke uciąć, że niewiele...

Ale jak to, to przy 285km/h zostaje nam 10sekund zycia? To przykre, mi sie nie zdarzylo jeszcze, no ale nic skoro starzy wyjadacze ktorzy takie predkosci osiagali nie raz nie dwa a nawet trzy razy w zyciu wiedza lepiej. No nic ide sobie 200km/h przez miasto pojezdzic, bede zly nie? Pozdrawiam bratow motonitow.
PS. A co do tych linek, to jakies przyklady proszee

Artykuł w gazecie "super" to teraz jesteście ANIOŁKI Czarliego a nie Orły. Już widziałem co niektórzy z was potrafią robic motocyklami na drodze.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 18:33:54 
Legenda forum

skocz_ek napisał(a):
Delta czy można ustawić opcję po rejestracji obowiązkowe wypełnienie ankiety. :?:
Jeśli zaznaczą złym :twisted: to do powitalni :lol: , jeśli dobrym :oops: to wyślij im link http://www.orzel-zary.com/ do „kolegów”

A dla tych 5 wprowadzimy abolicję, zbłądzili, ale przy świadkach w Borkach pojadą 110 km/h przez wieś i będzie git.

Tak trzeba będzie zrobic Skoczek! Jestem za! 8)
Heheheh zajeb**te komentarze. :lol:

sony napisał(a):
i proszę mnie nie eliminować...postaram się pojechać szybciej...hehehe

Trzymamy Cię za słowo! :D

Ostatnio edytowano 2009-05-12 18:45:06 przez delta, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 18:36:59 
Prawie jak Mistrz Europy

Obecne moto: Yamaha R1 RN12
no to ja tez złym jestem bo sie prześlizguję pomiedzy autami ... przecież nie bede jechał za sznurem aut z predkościa 40km/h jak mozna ich ładnie wyminąć w końcu sie ma dwa koła a nie cztery wiec wszedzie się wcisniesz :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 18:43:21 
Pierwszy wydech regionu

Obecne moto: cbr
tacy dobrzy bo wywiezli jezusa z kosciola motorem ???? bylby chyba zly jakby go na taczce wywiozl ... bezsens...
a ja jestem z tych zlych co dziduja jak mozna bo po to jest motor.. jak chce w korkach postac w puche wsiadam..
... howk powiedzialem

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 18:50:43 
Funkiel Nówka

O kurcze!

To ja na GS'ce już się zły okazałem. Jak to będzie jak się na Kota przesiądę? :shock:

Mało tego - jak zjeżdżałem Belwederską w Wawie na rowerze, to przekroczyłem prędkość o 7km/h :twisted: Szatan wrodzony?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona