Dołączył(a): 2010-11-08 15:23:23 Posty: 2368 Lokalizacja: Katowice
Telefon: Note 10+
Obecne moto: MT-10 SP
|
Siema all!
Jako że nasz dział motocyklowy w firmie Autopartner bardzo szybko i bardzo mocno się rozrasta, co za tym idzie ja przestaję już powoli ogarniać i szukam pomocy :D Firma obraca już miliardami także się dzieje... :)
Praca to doradca klienta motocyklowego - trza jechać pogadać, doradzić, sprzedać i poszukać sobie nowych klientów. Im więcej czynnych klientów tym większy hajs - wiadomka (brak ciśnienia, targetów i innych bzdur)
Bardzo dobre warunki zatrudnienia - etat, służbowa nowa fura (ja dostałem teraz nową corse 2019), tel, laptop i te bzdury + totalna autonomia działania i brak ciśnienia! Najważniejsze czyli hajs - podstawa 2-2,5netto + premia od obrotu na klientach (realnie w sezonie podstawę można pomnożyć bez spiny) Raz w tygodniu trzeba jechać gdzieś dalej z noclegiem (na koszt firmy)
Teren działania - Dolnośląskie, Lubuskie, Połowa Wielkopolski także trochę zwiedzania jest - ja to robię teraz + Opolskie, Śląskie i Małopolskie także już nie ogarniam :D
Wymagania: Mieszkaniec Województwa Dolnośląskiego, Lubuskiego, Wielkopolskiego, zachodniej części Opolskiego Wygadany i pewny siebie Czynny motocyklista Znający się na częściach i mechanice moto - nie trzeba być turbo kozakiem ale im większa wiedza tym lepiej! Znajomość rynku motocyklowego i konkurencji motocyklowej - IC Larsson Olek Rider Hart itp ;)
Jeśli ktoś spełnia WSZYSTKIE wymagania - walcie do mnie śmiało na priv bo sezon warsztatowy idzie pełną parąi trzeba działać! Można też słać cv na mojego maila rhazz89@gmail.com
W razie pytań piszcie śmiało! Szukam na wczoraj... :moto:
|
|