Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-05-25 15:36:46 
Pryszczaty jeździec

Obecne moto: FZS 600
Witam wszystkich :D
Założyłem ten wątek po to aby zwrócić uwagę na jedną rzecz. (nie wiem czy w dobrym miejscu- prośba do moderatorów)
Mianowicie, czasami zdarza się sytuacja niepożądana w formie gleby (poważniejszej ,bądź mniej poważnej ), która wiąże się z zakupem części.
Ja ostatnio miałem poważniejsza glebę :cry: i teraz muszę naprawić owiewkę, polakierować zadupek i wymienić dekiel alternatora i parę innych rzeczy.
Owiewki już niedługo będą naprawione i polakierowane, pozostał tylko zakup dekla i tu chciałem zwrócic uwagę na zakupy na alledrogo!

Sprawdziłem wszystkie ceny i wygląd dekli na alledrogo.
Kwoty oscylują od 180zł do 320zł za używane części (np.za porysowany ,bądź pospawany , który później może się okazać do niczego). Oczywiście należy doliczyć też koszt wysyłki.
200
229
320
I o to wpadłem na genialny plan sprawdzenia ceny w oryginalnym serwisie YAMAHY. Dowiedziałem się ,że nowy , nie porysowany z japan :lol: kosztuje 270zł.
Nie mówię że wszystkie rzeczy są tańsze ,ale sprawdzić nie zawadzi.
PS. Nowa owiewka do fzs 600 z 03r. kosztuje 1900zł. :shock: i to bez naklejek. Z naklejkami to prawie 500zł więcej trzeba zapłacić.

Pozdrawiam.

PostNapisane: 2010-05-25 15:36:46 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2010-05-25 15:58:57 
Prawie jak Mistrz Świata

Obecne moto: Ktm 950 sm
A ja moge tylko potwierdzić i do hondy jest tak samo ( też początkowo szukałem na allegro i ładne dekle były droższe niż nowy, a podrapane niewiele tańsze)>chociaż jak by sie ktoś nie śpieszył myśle że trafił by ładny tanio.