Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-06-28 17:03:00 
Niezastąpiony Skarbnik

Telefon: الوردي في الزهور
Obecne moto: HONDA CBR 600 F4 06
Dostałam długo oczekiwaną, wyśnioną koszulkę i co???? Za mała, taaaa... z tego co wiem, to koleżanki też mają za małe koszulki. Ktoś nie uwzględnił chyba tego, że jesteśmy kobietami i mamy coś, co się piersi nazywa a ta koszulka (M-ka) nie dość, że za wąska to nierozciągliwa. Materiału nie da się rozciągnąć...
Jestem wqur na Oxi, że nie dopilnowała tego. Ona ma koszulkę ok, bo wzięła przymierzyła, dopasowała a my kobiety forumowe mamy koszulkę, która czyni z nas deski.

Mam wiele koszulek z różnych for i zawsze biorę M-kę i są ok, ta jest najgorsza :evil:

W związku z tym Oxi, proszę o wymianę towaru niepełnowartościowego na pełnowartościowy oczywiście na swój koszt a koleżanki, które są niezadowolone z koszulek o poparcie mnie w powyższym wątku.
Dobrze, że nie piszę tego posta w piątek bo już troszkę ochłonęłam ale i tak jestem wściekła... :evil:

Jeszcze jedna sprawa, która nie daje mi spokoju, dlaczego płaciliśmy za wysyłkę 7.50 zł a dostaliśmy koszulki w zwykłej, szarej kopercie wysłane listem zwykłym za 2.30? Co gdyby zaginęły? Ja dostałam, ale z tego co wiem, do wielu osób jeszcze nie dotarły, co jeśli nie dotrą? Miała być przesyłka rejestrowana, czyli list polecony (pal licho z priorytetem) na takie koszty się zgodziliśmy, a poszło zwykłym. Oxi, proszę odnieś się do tego problemu.

Nie neguję Twojego wkładu w zrobienie koszulek, ale moim zdaniem to zadanie Ciebie przerosło, mogłaś poprosić kogoś do pomocy i sensownie to załatwić. Najtrudniej przyznać się do błędów...

PostNapisane: 2010-06-28 17:03:00 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2010-06-28 18:47:22 
forumowa amazonka

Obecne moto: CBR 1000 RR sc59
W pełni popieram Dorote !!! Moja koszulka również okazała sie być zbyt mała w porównaniu do innych S-ek jakie nosze i ku zdziwieniu materiał się wogóle nie rozciąga :shock: i wygląda jakby te koszulki byłby szyte na dziewczynki bez kobiecych wdzięków.
Roxi doceniam Twoje starania i załatwienie na mojej koszulce umieszczenia loga forum na plecach ale dołączam się do prośby Doroty skierowanej do Ciebie o wymianę za małych koszulek na większe... :!:

PostNapisane: 2010-06-28 19:05:36 
Skłamałabym gdybym powiedziała, że moja koszulka jest ok. Niestety mimo, że zamówiłam M- z obawy na biust- i tak się nie mieszczę :( i to nawet skromnie powiedziane- oddychać nie mogę. Prawdę mówiąc chyba w XL miałabym problem się zmieścić, a to już duża przesada w dobraniu rozmiarówki.

Zgłaszam moje niezadowolenie. I oczywiście jestem za wymianą koszulek. Myślę, że od samego początku powinno być powiedziane jakie to są koszulki, tzn. rozmiar w biuście a nie na długość (bo to mało istotne), i czy koszulki się rozciągają. Roxi jest kobietą więc powinna spojrzeć na nie krytycznym okiem i dać znać, że rozmiarówka zaniżona, itp. Wiem, że kosztowało ją to dużo pracy, ale jeśli ktoś się za coś zabiera- to na nim ciąży obowiązek i odpowiedzialność za to.
I skoro nie jestem sama w "błędnym" doborze rozmiaru koszulki to coś musi być nie tak. Wnioski można wyciągnąć....Czekam na odpowiedź od Roxi- co dalej?...

PostNapisane: 2010-06-28 20:22:23 
Ja w imieniu kobiety która ze mną jest również składam zastrzeżenie co do rozmiaru koszulki...
Długość mogłaby jeszcze przejść - lecz mam obawy iż te "kobiece egzemplarze" były wcześniej dziecięce... :?
Czekamy...

PostNapisane: 2010-06-28 21:32:38 
Organizator

Obecne moto: brak
Ja równiez proszę o wymianę koszulki.

Zamówiłem S-kę dla mojej żony a tu okazało się, że moja córka niedługo będzie mogła w niej chodzić...
Myśle, że rozmiar M załatwiłby sprawę. ale rozmiar M w wersji kobiecej...

PostNapisane: 2010-06-28 21:43:26 
Główny Wódz Bractwa

Telefon: 735 200 934
Obecne moto: BMW K1600GT
Prawdopodobnie dziecięca lub młodzieżowa rozmiarówka. Hania ewidentnie się nie mieści, zwłaszcza w okolicy kulek, które przybierają śmiesznie płaski kształt.
Nasze dzieci mają 22 i 26 lat i są znacznych gabarytów, więc koszulki Hani pewnie będą dla wnucząt lub jako ekspozycja stała. Lipa, zmarnowana kasa.

PostNapisane: 2010-06-28 22:27:56 
Pierwszy wydech regionu

Obecne moto: FJR
Bo wy nie kumacie. Rox chciała aby wasze kobiece wdzięki były bardziej widoczne przez mniejsze rozmiary. :lol:

PostNapisane: 2010-06-28 22:41:35 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Obecne moto: Fz6S
Horoś, nie prościej wdzięki prezentować bez koszulek ? :mrgreen:

PostNapisane: 2010-06-28 23:46:54 
Prawie jak Mistrz Europy

Telefon: 603873840
Obecne moto: Thundercat
Może jakieś zdjęcia obrazujące kobiecy problem z koszulkami...

aby obiektywnie ocenić :mrgreen:

PostNapisane: 2010-06-28 23:56:13 
Prawie jak Mistrz Świata

Obecne moto: Kawasaki ZRX 1100
sie nam obdarzone kobitki na forum przytrafiły...ale problem jest, moja nie doszła,ale juz sie obawiam jaka będzie w klacie :mrgreen:

PostNapisane: 2010-06-29 00:39:41 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Obecne moto: Fz6S
Luterq napisał(a):
Może jakieś zdjęcia obrazujące kobiecy problem z koszulkami...

aby obiektywnie ocenić :mrgreen:

zawsze pozostaje wyobraźnia :wink:

PostNapisane: 2010-06-29 09:31:15 
Główny Wódz Bractwa

Telefon: 735 200 934
Obecne moto: BMW K1600GT
Moja za Chiny nie upubliczni zdeformowanej klaty. Ja też nie widziałem, co tylko potwierdza skalę problemu. Z reguły paraduje w nowym ciuszku, a ja muszę robić och, ach i takie tam. :lol:
Wiedziałem, że męska część formum zareaguje instynktownie, niekoniecznie merytorycznie :wink:

PostNapisane: 2010-06-29 11:25:00 
Pryszczaty jeździec

Telefon: 501652245
Obecne moto: Suzuki Bandit 1200 N
A mi by pasowało żeby na następnym zlocie wszystkie dziewczyny w tych zamałych koszulkach biegały ;-)

PostNapisane: 2010-06-29 12:52:28 
Prawie jak Mistrz Europy

Obecne moto: Yamaha Thundercat
ruszhoffa_wiedźma numer telefonu do mnie masz (podany jest na forum), to dlaczego od razu do mnie nie zadzwoniłaś? Ok, najlepiej robić aferę... :roll: JA SWOJEJ KOSZULKI TEŻ NIE MIERZYŁAM! To tylko tak dla Twojego info... I nie mów czegoś jak nie wiesz. W sprawie za małych koszulek dla dziewczyn wczoraj już pierwsze kroki zrobiłam i taką dostałam odpowiedź:

"hej

ale ch***jnia sie zrobiła, trudno ja im podawałem wymiary na długość
dokładnie napisałem im tak:
"żeby nie było nieporozumień podaję jeszcze raz długości koszulek damskich:
S- 53 cm (170 cm wzrostu)
M-54 cm (175 cm wzrostu)
L-55 cm (178 cm wzrostu)
XL-56 cm (182 cm wzrostu)"

sprawdź jaką masz długość koszulki rozm. M

wyjście jakie ja widze z sytuacji to takie, że trzeba będzie
pozbierać od ludzi wszytstkie damskie koszulki i pozamieniać
tak zeby ten kto moze dostał koszulke rozmiar wieksza,
a tym co braknie to sie dorobi!

czarne:
5 S (da sie im te M)
5 M (da sie im 1 L i 4 bedzie dorobic L)
1 L (da sie jej XL)
1 XL (trzeba bedzie dorobic 1 XXL)

białe
4 S (dać 2 M i dorobić 2 M)
2 M (dorobić 2 L)

szare
2 S (jednej sie da M, drugiej L)
1 M (dorobić L)
1 L (dorobić XL)

czyli z czarnych 4 L i 1 XXL
białych dorobić 2 M i 2 L
szarych dorobić 1 L i 1 XL

łącznie żeby zrobili jeszcze 11 koszulek

sprawdz jakie są długości koszulek jakie dostaliście!
jak zjebali to będą dorabiać!

pozdro i sorry ze tak wyszło... "

I nie rozumiem jak ma się bawełniana koszulka rozciągać? Może trzeba było zrobić getry forumowe? :?

A co do pomocy, to jakoś nikomu się nie chciało jak pytałam...

Ostatnio edytowano 2010-06-29 14:33:36 przez ROXI, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 2010-06-29 13:56:53 
Legenda forum

Telefon: czarny
Obecne moto: r1100gs
Cytuj:
A co do pomocy, to jakoś nikomu się nie chciało jak pytałam...

Ja się oferowałem telefonicznie, że możesz wysłać koszulki do Łodzi a my już roześlemy dalej. Więc nie mów że nikt nie oferował pomocy, tylko że nie skorzystałaś.

Cytuj:
eszcze jedna sprawa, która nie daje mi spokoju, dlaczego płaciliśmy za wysyłkę 7.50 zł a dostaliśmy koszulki w zwykłej, szarej kopercie wysłane listem zwykłym za 2.30? Co gdyby zaginęły? Ja dostałam, ale z tego co wiem, do wielu osób jeszcze nie dotarły, co jeśli nie dotrą? Miała być przesyłka rejestrowana, czyli list polecony (pal licho z priorytetem) na takie koszty się zgodziliśmy, a poszło zwykłym. Oxi, proszę odnieś się do tego problemu.

i jeszcze jedno, wyjaśnij to co Dorota pisała, bo później są kwasy, jak sprawa wygląda, bo unikasz tematu jak ognia, zapytana zmieniasz temat, może innych to jebie, ale tu chodzi o zasady a nie o kasę.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona