Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-03-13 22:08:06 
Prawie jak Mistrz Europy

Obecne moto: Street Triple 675
lipa napisał(a):
Prosta puszkę do bocznego wydechu, każdy głupi potrafi pospawac :)

No dzięki za "każdego głupiego" :lol:
A co do Twojej sytuacji to bym to odesłał w cholerę do nich i kazał robić na nowo... wiem, że sytuacja denerwująca, ale za coś płacisz w końcu i to nie małe pieniądze...

PostNapisane: 2013-03-13 22:08:06 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2013-03-13 22:26:31 
Niemowlak

Obecne moto: Fazer FZ6
Hehe, nikogo nie chciałem obrazac:)

PEACE:)

Chciałem im to odesłać w piz.., na you tubę też chciałem zrobić filmik, ale z racji tego, że w domu jestem raz na dwa tygodnie na weekend, miałem tracić czas na wysyłkę, montaż ponowny to wolałem to oddać do mechanika który mi to ogarnie wszystko, cóż czasem to tak jest niestety...

Kurcze, szukam i nie mogę znaleźć tych zdjec, no i kolego zakładający ten temat, sorry za OT

PostNapisane: 2013-03-13 22:30:13 
Prawie jak Mistrz Europy

Obecne moto: Street Triple 675
lipa napisał(a):
Hehe, nikogo nie chciałem obrazac:)

PEACE:)

Chciałem im to odesłać w piz.., na you tubę też chciałem zrobić filmik, ale z racji tego, że w domu jestem raz na dwa tygodnie na weekend, miałem tracić czas na wysyłkę, montaż ponowny to wolałem to oddać do mechanika który mi to ogarnie wszystko, cóż czasem to tak jest niestety...

Kurcze, szukam i nie mogę znaleźć tych zdjec, no i kolego zakładający ten temat, sorry za OT

Już ostatni off-top z mojej strony... ważne, że już masz to założone i jesteś zadowolony (przynajmniej tak wnioskuje). A co do obrażenia to spoko, mnie to bardziej rozśmieszyło niż obraziło ;) Btw... temat o tłumikach (m.in. Dominatorach) rozwinął się w dziale Kota, więc jeśli coś jeszcze będzie na ich temat ważnego do powiedzenia to myślę, żebyśmy się tam przenieśli, żeby nie off-topować już ;)

PostNapisane: 2013-03-17 19:25:11 
Mistrz prostej

Jeśli chodzi o Devila to ja mam taki u siebie i jedno co mogę powiedzieć to bez dbkillerów jest bardzo głośny :) Z dbkillerami jest w miarę cicho. A co do trwałości to mam go już od 3 lat a poprzedni właściciel też śmigał na nim 1 sezon. Czyli po przebiegu około 25tys km nic mu nie dolega. Spasowane wszytko jest cacy. Porządna firma i porządny wydech :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2