Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2015-03-23 07:14:21 
Pryszczaty jeździec

Obecne moto: fz1n
Witam,

W sob montowałem gmole w fz1, jedna ze śrub stopki po ułamaniu klucza wymagała asysty znajomego mechanika, podjechałem więc 5 km w miarę spokojnie do 100km/h ale już u niego zdałem sobie sprawę, że martwiąc się co zrobić z dolnymi śrubami stopki nie wsadziłem na ten czas lewej górnej śruby wkręcanej w przednią łapę trzymającą silnik, tą do której wszyscy przykręcają crash-pady itd. czyli górne-przednie mocowanie, śruba gwintowana po jednej na każdą łapę.

Mam jakąś schizę, że coś zepsułem, silnik trzyma się na jeszcze 2 przelotówkach i prawa przednia była wkręcona to chyba nie mógł się przestawić lub szarpnąć na dołkach podczas jazdy ? W drogę powrotną pożyczyłem śrubę i bez problemu wskoczyła na miejsce.

PostNapisane: 2015-03-23 07:14:21 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2015-03-23 10:24:22 
Mistrz Polski

Obecne moto: Thundercat
bartekK_fz6 napisał(a):
to chyba nie mógł się przestawić lub szarpnąć na dołkach podczas jazdy ? W drogę powrotną pożyczyłem śrubę i bez problemu wskoczyła na miejsce.

Sam sobie odpowiedziałeś to czemu śmiecisz na forum??? :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ]