Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 244 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2015-06-05 19:34:54 
Niemowlak

Dołączył(a): 2015-02-25 13:11:39
Posty: 15
Lokalizacja: EP
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ1 Fazer
Tanatos napisał(a):
Naprawdę nikt więcej z kolegów nie pochwali się gdzie zamontował wyświetlacz?


Ja póki co przygotowałem mocowanie. Czy wyświetlacz GPT wystarczająco ogarnie FZ6?


Załączniki:
DSC_0820.jpg [1.16 MiB]
Pobrane 614 razy
Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-06-05 19:34:54 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2015-06-06 16:02:55 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2012-10-29 20:24:48
Posty: 447
Lokalizacja: Północne Mazowsze
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha FZ6
Na pewno ogarnie. Tak naprawdę te wszystkie sprzedawane na portalach wyświetlacze to to sam ch...j z kraju ryżu. Różnią się jedynie obudową i... ceną. I od razu mówię, że nie wierzę, że GIPRO za kilka stów jest kilka razy lepszy niż wyświetlacz za kilkadziesiąt złotych.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-06-27 11:17:53 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2014-04-11 11:00:37
Posty: 11
Lokalizacja: Ostrołęka
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6
Witam
Nie będę zakładał nowego tematu więc pisze tu.
Posiadam zamontowany wyświetlacz Datool po zimie przestał mi wyświetlać biegi czasami 1 i 2 potem tylko skacze pojedyncza kreska. Podejrzewam że stało się dlatego że aku. miałem słaby. Co tu robić :?:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-06-27 12:33:49 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2015-01-20 17:32:02
Posty: 75
Lokalizacja: Rybnik
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Fazer 600 S2
spróbuj zaprogramować na nowo, a jeśli nie pomorze to sprawdź połączenie kabli, może coś gdzieś zaśniedziało :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-06-27 12:49:13 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2014-04-11 11:00:37
Posty: 11
Lokalizacja: Ostrołęka
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6
Właśnie próbowałem programować postawiłem centralce pomyślałem co będę stał i sobie usiadłem na moto włączyłem 1 i zacząłem dodawać gazu a tu nagle moto zgasł i teraz jak przekręcę kluczyk pompy paliwa nie słychać. Podejrzewam że to jakieś zabezpieczenie posiadam jeszcze alarm może to on coś odciął. Pompa normalnie pracowała nic się nie działo z nią.
czekam podpowiedz co z tym fantem zrobić :?
LwG


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-06-27 15:04:46 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2015-01-20 17:32:02
Posty: 75
Lokalizacja: Rybnik
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Fazer 600 S2
a to trza jakiegoś magika od alarmów zapytać ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-06-27 15:09:23 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2014-04-11 11:00:37
Posty: 11
Lokalizacja: Ostrołęka
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6
Podejrzewam że IMMO albo przekaznik


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-06-29 11:22:31 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2014-06-09 12:44:07
Posty: 150
Lokalizacja: nowogard zach-pom.
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: fzs 600 2000r.
Zgasł bo motocykl nie będzie jechał na stopce. Albo normalna jazda albo moto na stojaku.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-06-29 15:46:46 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2014-04-11 11:00:37
Posty: 11
Lokalizacja: Ostrołęka
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6
No domyślam się że jakieś zabezpieczenie tylko co i gdzie i jak teraz odpalic moto :-)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-06-30 00:28:43 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2015-01-20 17:32:02
Posty: 75
Lokalizacja: Rybnik
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Fazer 600 S2
schak moto gaśnie na bocznej jak wrzucisz bieg, na centralce normalnie pracuje ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-06-30 13:33:38 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2014-04-11 11:00:37
Posty: 11
Lokalizacja: Ostrołęka
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6
jednak pompa jest przyczyną moduł przekaźnik ok :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-07-07 10:58:56 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2014-03-24 21:37:07
Posty: 66
Lokalizacja: Wroclove
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6 S2
hej
mój wyświetlacz padł i mam takie szybkie pytanie... nie wiem jak to działa i właściwie chyba się pozbędę tego - po prostu wyświetla ciągle 1 bieg - gdzie to jest podłączone w fz6 s2 ? zaglądałem pod zbiornik i tyle kabli tam razem jest że się zgubiłem, a nie chcę pół moto rozbierać :)
ktoś mi ułatwi i podpowie ? odłączę w cholerę i tyle.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-07-08 00:13:30 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2012-05-22 16:10:18
Posty: 68
Lokalizacja: Świdwin
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: DL 1000 V-strom
Idziesz po kabelku od wyświetlacza i patrzysz gdzie się kończą ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-07-08 19:33:00 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2010-08-07 12:55:19
Posty: 132
Lokalizacja: Lublin
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Blackberry
Obecne moto: FZ6-S
afromike napisał(a):
hej
mój wyświetlacz padł i mam takie szybkie pytanie... nie wiem jak to działa i właściwie chyba się pozbędę tego - po prostu wyświetla ciągle 1 bieg - gdzie to jest podłączone w fz6 s2 ? zaglądałem pod zbiornik i tyle kabli tam razem jest że się zgubiłem, a nie chcę pół moto rozbierać :)
ktoś mi ułatwi i podpowie ? odłączę w cholerę i tyle.

Znajdz instrukcję i zaprogramuj od nowa. W gipro wystarcza kilka razy wyłączyć i włączyć zapłon i pozniej jak zamruga wrzucać kolejne biegi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2015-07-10 12:13:31 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2015-06-11 12:04:07
Posty: 120
Lokalizacja: Otwock
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZ6n S2
montował ktoś to na nakedzie?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 244 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron
Administracja forum: admin@motocykl.org