Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-01-05 11:58:23 
Funkiel Nówka

Telefon: Nie mam. Szukam.
Obecne moto: Nie mam. Szukam.
sasza7 napisał(a):
michal86 napisał(a):
najmocniej rozczarowała mnie diagnostyka przed zakupem w autoryzowanym serwisie Honda

Bo takie są polskie reali. Ludzie w autoryzowanym serwisie to najczęściej ludzie którzy się uczą, jak zaczną ogarniać to otwieraja swoje biznesy, także jak już to jedź do warszatu który jest polecany przez motocyklistów i tam gdzie to Ty uczestniczysz w oględzinach (nie to żeby być wcibskim i patrzeć na ręce, ale nienawidzę jak ktoś bierze kluczyk i się zamyka w warsztacie).

Cytuj:
Myślicie, że w ogóle za 25 tyś. zł można coś kupić takiego dosyć, dosyć?

Bardzo bardzo dosyć dosyć.
Kwota którą dysponujesz jest według mnie zdradliwa, bo z jednej strony nie jest to nówka, a z drugiej nikt nie sprzedaje dobrego (w sensie bardzo bardzo dobrego) motocykla (raczej go eksploatuje jak będzie wart z połowę tej kwoty). Zastanów się też czy nie warto kupić, za mniej i zrobić potem motocykl na mikado za pozostałą część :D Wtedy masz pewność, że jest ok (o ile masz dobrego mechanika).

W tym serwisie były dosłownie jakieś dzieciaki. Nie wiem, czy to praktyki, czy co. Ale nie ważne - znalazłem dobrego mechaniora, który nie czyha tylko na moje pieniądze.

25 tyś. to max., jaki mogę wydać. Pozostałą część pieniędzy odłożyłem na picowanie i ewentualne dodatki takie, jak alarm, czy stelaże do kufrów. Jeśli będzie coś taniej - biorę :)

PostNapisane: 2014-01-05 11:58:23 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2014-01-05 12:47:32 
Mistrz Polski

Obecne moto: FZS600
Absolwenci techników, a nie dzieciaki :p
Na stronie Yamahy są często motocykle kilku letnie z gwarancja producenta. Nie zaglądam tam często (bo i po co) ale moto raczej się zmieniają. Na razie z podobnych jest tylko fz8: http://www.yamaha-uzywane.pl/motocykle/ ... ne,14.html
Spróbuj może jakoś się skontaktować. Może coś będą mieli albo chociaż dadzą cynk jak coś się pojawi ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2