Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-04-16 17:55:49 
Mistrz prostej

Obecne moto: FZ6 Fazer 05
Witam, znalazłem dwie nowe interesujące ogłoszenia dotyczące Fazerki. Zerkniecie okiem na zdjęcia? Czy warto się nimi zainteresować...

1. http://www.gumtree.pl/cp-motocykle-skut ... -474965485

2. http://www.gumtree.pl/cp-motocykle-skut ... -474900460

Bardzo proszę o opinie

PostNapisane: 2013-04-16 17:55:49 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2013-04-17 15:39:19 
Mistrz prostej

Witam ponownie. Dzwoniłem niedawno do właściciela tego drugiego motocykla. Właściciel mówi, że jest pewny tego motocykla, że może go polecić własnemu znajomemu czy komuś w rodzinie. Cena do negocjacji 11 900zł. Co do motocykla to powiedział, że sprowadził go dla siebie z Anglii ale to jest wersja amerykańska (nie wiem czy dokładnie powtórzę ale w amerykańskich wersjach palą się kierunkowskazy jak ma się włączone światła mijania- ale powiedział że można to odłączyć i on tak chyba właśnie zrobił). Jak go sprowadzał to miał niecałe 10tys km przejechane i jest to udokumentowane. Opony faktycznie w zeszłym roku wymieniał z oryginalnych. Malowany nie był, ślizgu mówił że nie miał i śladów też nie ma, poza tym założone crash pady. Powiedział, że jak wszystkie moto sprowadzane z Anglii ma nalot rdzy na ramie ale nic z tym nie robi żeby zainteresowany mógł to zobaczyć. Na zbiorniku i innych miejscach nie ma nalotu. Warto jechać obejrzeć czy sobie odpuścić z tą wersją? Mógłby się ktoś wypowiedzieć?

PostNapisane: 2013-04-17 16:18:48 
Mistrz prostej

dzwoniłem też do właściciela pierwszego motocykla.
Moto pochodzi z polskiego salonu, malowany nie był, ślizgu niby też nie miał. Na ten sezon płyny są już wymienione, w tamtym roku wymienił świece i filtr powietrza. Na ten rok trzeba oponę tylną jedynie wymienić. Przednia jeszcze na ten sezon wystarczy także wydaje mi się też spoko oferta. Ubezpieczenie i przegląd ważne do następnego roku więc też dobrze.