Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-08-01 18:04:45 
Zamykacz opon

Obecne moto: Fzs600 2001r
Witam wróciłem właśnie z oględzin maszyny http://olx.pl/oferta/yamaha-fzs-600-faz ... 3aec1af1e6 i odradzam podróż, myślałem że za taką kasę będzie w stanie przynajmniej dobrym, ale od początku - wyłapane wady:
- ewidentnie machina leżała na prawym boku świadczy o tym prawy set w sensie podnóżek chyba od WSK-i
-klejona czacha z obu stron poszpachlowana niedbale i widać to aż za dokładnie
-chłodnica z prawej strony wygięta w banan do tego niedbale pospawany króciec od węża wodnego
-brak 'wypełnienia' czachy -( nie wiem czy powinno być?)
-cieknąca prawa laga i jakoś dziwnie jakby szlifowana - nie wiem jak to opisać ale wyglądało to nienaturalnie
- malowane pokrywy po prawej i po lewej stronie
-ogólny stan wizualny moto jak dla mnie i kolegi który zajmuje się motocyklami od 20 lat - Agonalny
-naklejki na baku pod klarem (tutaj to nie wiem jak powinno być?) ale lakier na zbiorniku wyglądał 'dziwnie' jakoś nierównomiernie położony i miałem wrażenie że jest go za dużo
-napis fazer był na klarze i do tego odchodziły 'rogi' litery R naklejka wyglądała jak z zabawek dla dzieci.
-śruby szyby z castoramy

Co do mechaniki to się nie wypowiem bo po oględzinach 'wierzchnich' podziękowałem za uwagę i udałem się w stronę zachodzącego słońca łącznie z moim kompanem.
Moto Dokładnie to nie stoi w Wałbrzychu tylko w Boguszowie, miałem jakieś 15km więc pojechałem.Dawno nie kupowałem nic 'motoryzacyjnego' ale przypomniały mi się stare lata kiedy kupowałem Dominatora
Nawet nie jestem zły (może dlatego że to tylko 15km ) tylko rozbawiony pewnie jak przejechałbym 200km albo lepiej to byłbym mega wkur....ny

Ps. Jeśli ktoś potrafi (bo ja nie potrafię) to niech wstawi zdjęcie tego sprzętu w razie jak by znikło i pojawiło się ponownie.
Amen

PostNapisane: 2014-08-01 18:04:45 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2014-08-01 19:49:02 
Legenda forum

Telefon: czarny
Obecne moto: r1100gs
Moto ma 16 lat, to nie jest malo, lepiej troszke dolozyc i kupic fz6 z piereszych rocznikow;) niestety te sprzety maja lat , serwis nie jest tani,a dostepnosc czesci dobrej jakosci maleje.