Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22 Posty: 4025 Lokalizacja: 3miasto
Obecne moto: tiger 800
|
w pierwszym na pewno brakuje centralki (czy jak tam się nazywa to, co pozwala postawić moto w pionie, i nie jest stópką boczną), napęd też już bliżej końca, ale jeszcze jest jakiś zapas regulacji. generalnie nie wygląda źle, więc na miejscu możesz zobaczyć więcej. widać że ma tarcze zużyte, ale mój z 47 tys przebiegu też ma, a ciężko po zdjęciach określić czy adekwatnie do przebiegu czy nie.
nr 2 na pewno miał coś z zadupkiem robione - powinna tam byc naklejka z napisem "fazer", malowania w poszczególnych rocznikach możesz obadać tu jak coś (http://www.yamaha-motor.eu/designcafe/e ... lse&page=4) dodatkowo ma akcesoryjne kierunki z przodu i manetki nieoryginalne (a ja widzę sens zmiany jedynie na grzane). wiecej o nim ciężko powiedzieć, bo wydaje mi się że gumki na setach kierowcy nie pokrywają się stanem zużycia z przebiegiem i tarczami, ale zdjęcia są tak słabej jakości, że możliwe że po prostu to ja się czepiam. co do napędu - jak mi to powiedział mechanik gdy dziewczynie kupowaliśmy moto z nalotami rudej na napędzie - po przejechaniu 300-400 km będziesz wiedział czy wszystko spoko, czy napęd do wymiany, więc ewentualnie z tym też trzeba się liczyć.
|
|