Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2020-09-27 22:30:52 
Legenda forum

Dołączył(a): 2018-08-01 19:28:01
Posty: 2382
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: XV250 R1200GS CBF600
Oo, nie wiedzialem o tej opcji resetu, dzieki za wrzucenie tutaj :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2020-09-27 22:30:52 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2020-09-28 10:49:50 
Niemowlak

Dołączył(a): 2018-11-09 09:29:11
Posty: 17
Lokalizacja: Częstochowa
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: Yamaha FZ6NA S2
Xentrox - oficjalny dystrybutor, w razie dalszych problemów deklarowali przepchnięcie tematu u producenta. Bardzo fachowa pomoc. Polecam.
Wrzuciłem bo może się komuś jeszcze przyda.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2023-03-24 11:07:53 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2023-03-22 18:34:58
Posty: 1
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: R1 rn12
kary
Mógłbyś podpowiedzieć jak podłączyłeś ten licznik biegow? U mnie jest to samo tylko na dodatek nie mogę go w żaden sposób zresetować. Liczy od 6 do 1. Później ciagle miga L nic poza tym


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2023-03-25 11:27:40 
Legenda forum

Dołączył(a): 2011-02-15 15:47:22
Posty: 3879
Lokalizacja: 3miasto
Płeć: Pół człowiek pół muffin
Obecne moto: tiger 800
kary był ostatnio aktywny 3 lata temu wiec obawiam się że nie pomoże...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2023-03-26 17:19:31 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2022-09-24 19:00:11
Posty: 1
Lokalizacja: Radom
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: fz6n
Lubiniak napisał(a):
kary
Mógłbyś podpowiedzieć jak podłączyłeś ten licznik biegow? U mnie jest to samo tylko na dodatek nie mogę go w żaden sposób zresetować. Liczy od 6 do 1. Później ciagle miga L nic poza tym


Kolego Twój problem prawdopodobnie leży w złym podłaczeniu przewodu do czujnika wału. Podłącz do szarego przewodu gdzie jest czarny i szary przewód idący od wtyczki do motocykla a nie do szarego gdzie jest szary i biały idący od czujnika do wtyczki. Miałem ten sam problem co Ty. Z kolei ja za cholerę nie mogę zresetować wskaźnika. Programowałem biegi na zimnym silniku i jak się rozgrzeje to potrafi się mylić. Ktoś coś poradzi?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Administracja forum: admin@motocykl.org