Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-07-29 17:34:29 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Obecne moto: BMW GS 1200
Witam!
Motocykl sprowadzony z Anglii, aczkolwiek każdy kto go zobaczy nawet o tym nie pomyśli. Stan oceniam na pięć z plusem. Lakier fabryczny, nie malowany, nie klejony żaden plastik. Elementy metalowe bez wgnieceń.
Klocki nowe, olej nowy - Motul, półsyntetyk. Wymieniony uszczelniasz lewej lagi - sama laga prosta. Napęd wizualnie stan dobry, technicznie sprawuje się lepiej niż wygląda.
No i przebieg, który większość włoży między kartki bajek braci Grim - 25 tyś kilometrów. Wygląd i stan techniczny wskazuje, iż może być to prawdą...jak jest naprawdę nie wiem niestety.

Z informacji, które udało mi się uzyskać, motocykl został sprowadzony jakieś dwa lata temu do Polski, przez ten czas zrobił kilkaset kilometrów, po czym stanął pod pokrowcem w garażu u znajomego. Zaopiekowałem się nim i jest gotowy dla nowego właściciela.

Motocykl do opłat, do rejestracji, dokumenty do tłumaczenia.

Cena 11.000 zł. do małej negocjacji na paliwo. Wiem, że są tańsze i na polskich tablicach, ja tylko proponuję swój egzemplarz :)
Nie jest wystawiony na żadnej aukcji, tylko forum. Fotka niestety tylko telefoniczna. Mogę dosłać więcej.

W razie pytań dzwońcie lub piszcie.... 603 797 407.

SPRZEDAŁ SIĘ JUŻ . . .

Załączniki:
Zdjęcie0117.jpg [176.81 KiB]
Pobrane 288 razy

Tytuł: Re: FZ 6 rocznik 2004
PostNapisane: 2013-07-29 17:34:29 
admin ręczy i poleca:)