Dołączył(a): 2012-01-23 18:55:04 Posty: 10 Lokalizacja: Warszawa - Ursynów/Ząbki
Obecne moto: Yamaha FZ6 Fazer
|
Witam, Do sprzedania świetna, bezawaryjna, sprawdzona Yamaha FZ6 Fazer z 2005 r. (data rejestracji 01.07.2005 r.) Motocykl został sprowadzony w 2012 r. z Włoch (pierwsza rejestracja w kraju 14.06.2012 r.). Jestem jego pierwszym właścicielem w kraju. Motocykl posiada ważny przegląd do 26.04.2014 r. i ubezpieczanie do 12.06.2014 r. Razem spędziliśmy dwa wspaniałe sezony (służył mi w codziennym, sprawnym przemieszczaniu się po zatłoczonej Warszawie – idealny). W 2012 r. w motocyklu wymienione zostały: • filtr oleju, • olej – 15.06.2012 r. przy liczniku 29768 km, dziś przejechane 32895 km, • filtr powietrza, • płyn chłodnicy, • płyn hamulcowy,
Motocykl został lekko położony na lewy bok (podczas postoju przy czerwonym świetle został uderzony w tylne koło przez samochód nadjeżdżający z tyłu, który nie wyhamował w porę). Uszkodzenia widoczne na zdjęciu, więcej inf. pod telefonem. Wgniecenie zbiornika nie zostało naprawione, ciężarki kierownicy nie zostały wymienione, zadrapania na deklu od alternatora oraz na ramie nie lakierowane dzięki tumu dziś kupujący sam może ocenić faktyczne szkody. Rama cała (prosta), kierownica prosta. Motocykl sprawuje się bez zarzutów. Poza naprawą zbiornika paliwa (jeżeli komuś przeszkadza) nie wymaga żadnego nakładu finansowego. Opony spokojnie wystarczą jeszcze na jeden sezon (przy spokojnej jeździe na dwa). Według mnie wymiana olejów i filtrów (przygotowanie do sezonu) i można śmiało śmigać – koszty jak przy każdym innym modelu. Motocykl przez cały czas garażowany. Posiadam trzy kluczyki i wszystkie potrzebne dokumenty (karta pojazdu i inne). Zapraszam do oglądania i testowania bo naprawdę warto.
Zapraszam do obejrzenia Warszawa-Ursynów Kontakt telefon 519 511 700 Pozdrawiam
link do ogłoszenia http://otomoto.pl/yamaha-fz-yamaha-fz-6 ... 32617.html
|
|