Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-03-05 17:26:23 
Funkiel Nówka

Obecne moto: FAZER 600 FZS
Witam
Sezon zbliża się wielkimi krokami, a co za tym idzie czas na zmiany. Motorek w moich rękach od 2,5 roku. Sprzedam lub zamienię na Yamahę Virago 750. Nie mam ciśnienia żeby go sprzedać.W oryginalnym limitowanym malowaniu.
Posiadam oryginalne 2 kluczyki oraz kluczyk serwisowy i książkę serwisową. Moto sprowadzone z Włoch. W Fazerce wszelkie sprawy eksploatacyjne robione są na bieżąco. Motor w bardzo dobrym stanie technicznym wręcz kolekcjonerskim. Napęd DiD w bardzo dobrym stanie, posłuży kilka sezonów. Opony, zużycie w około 50% Dunlop, świece NGK irydowe. Dodatkowo turystyczna szyba firmy Givi oraz założone gmole. Przebieg 28 tys. i jak wskazuje stan motoru jest to przebieg rzeczywisty. Nie jestem handlarzem i zdaję sobie sprawę, że moja cena nie jest najniższa, ale jest to sprawdzony motorek bezwypadkowy i pewny. Można zdejmować, zaglądać w plastiki i tak niczego ukrytego nie znajdziesz (jedynie ze spraw eksploatacyjnych do wymiany uszczelniacze w lagach-koszt z robocizną około 300,00 zł.).Śmiało można wsiadać i wracać do domku ciesząc się wieloma kilometrami bezawaryjnej jazdy.
Moja cena to 7.500,00 bez negocjacji. Więcej informacji udzielę telefonicznie pozdrawiam Tomek 501394253. Dla zainteresowanych zdjęcia na meila. Szerokosci w nadchodzacym sezonie:moto:

Załączniki:
Fazerka plener.jpg [493.59 KiB]
Pobrane 230 razy

PostNapisane: 2014-03-05 17:26:23 
admin ręczy i poleca:)