Dołączył(a): 2012-10-29 20:24:48 Posty: 447 Lokalizacja: Północne Mazowsze
Obecne moto: Yamaha FZ6
|
Witam Was,
Tak jak w tytule - mam do sprzedania większość elementów zestawu mocującego KIT351 do stelaża pod kufer centralny do FZ6.
Swoją ofertę kieruję przede wszystkim do osób, które - tak jak ja "sparzyły się" na kupnie używanego stelaża Givi do kufra centralnego. 90% ofert na Allegro dotyczy stelaża bez zestawu mocującego. Najbardziej newralgicznym elementem, który jest niezbędny do montażu, jest specjalna tulejka, którą wraz ze stożkową śrubą wbija się w metalową rurkę zadupka. To właśnie do niej wkręca się śrubę przytwierdzającą górne mocowanie obejmy wydechu (na zdjęciu to elementy nr 4 i 5). W skład oferowanego przeze mnie zestawu wchodzą również metalowe obejmy obudowy wydechu (na zdjęciu element nr 1 - rzecz jasna dwie sztuki). Nowy zestaw kosztował mnie dokładnie 112zł - paragon na zdjęciu (data zakupu 31.03).
Teraz ważna rzecz: tuleje i śruby są nowe (elementy 4 i 5), metalowe obejmy zaś (element 1) są używane. Trochę może to dziwić dlatego już tłumaczę.
Kupiłem w połowie marca używany stelaż Givi (boczne prowadnice + obejmy obudowy wydechu --> element 1). Nie byłem świadomy, że Sprzedający sprzedaje mi niekompletny zestaw bez śrub mocujących. Zmuszony byłem zatem do zakupu całego zestawu (elementy 1-8). Po demontażu zadupka okazało się, że... mój FZ6 miał już kiedyś założony stelaż, ponieważ w rurkach były zakotwiczone elementy 4 i 5, czyli najbardziej deficytowe i poszukiwane elementy zestawu. Nowe więc okazały się zbędne. Jednak postanowiłem z zakupionego stelaża zdemontować boczne obejmy wydechu i założyć nowe. Używane mają na sobie delikatne ryski, ale nie są pogięte ani połamane. Techniczne spełniają swoją rolę w 100%.
Jeśli ktoś jest zainteresowany niech pisze na priv lub na tanatos.sg@wp.pl
UWAGA!!! Dla konkretnego Kupca mogę OSOBIŚCIE dostarczyć zestaw w poniedziałek (12.05) na terenie Kielc i Nowego Sącza, we wtorek na terenie Krakowa i w środę na terenie Kielc, Radomia i Warszawy.
Poniżej foto:
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
LWG!
|
|