Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-08-24 11:29:10 
Funkiel Nówka

Obecne moto: FZ6
Chyba przez przypadek usunąłem sobie post więc wrzucam jeszcze raz.

Po sprzedaży motocykla do sprzedania pozostało mi parę rzeczy:
1. Szyba turystyczna w stanie dobrym do fz6 z 2004 roku (nie wiem do jakich modeli i do ktorego roku pasuje)

2. Kask Arai Chaser-V rozm. S link do mojej aukcji - http://allegro.pl/kask-arai-chaser-v-ro ... 64941.html

3. Kurtka Rukka Alex stan b.dobry na gwarancji na osobe ok 180-185 cm, waga oko 75 85 kg - kupiona w moto stylu na targowej.

4. spodnie rukka armadillo za 650 zł - kupione po szlifie ale w jezdzeniu to zupełnie nie przeszkadza. spodnie nie przemiekają, jedynie jest slad po szlifie i slad po przypaleniu zelazkiem przez poprzedniego wlasciciela. Spodnie to wyzsza polka za niską cenę. naprawdę warto.

5. Rękawice Alpinestars SP 8 - kupione w motostylu. stan b. dobry zadnych uszkodzeń - 210 zł - nowe 280zł - SPRZEDANE

6. Buty Dainese st trq goretex rozm 43. normalne slady szytkowania 600 zł

7. kominiarka kupiona w moto akcesoria rozm M lub L - nie pamietam marki za okolo 70 zł.

8. rekawice zimowe Vanucci Winter - nowki za 220 zl. Nowe okolo 300 rozm L.

9. Protektory piszczeli i kolan dainese rozm uniwersalny. takie jak te http://allegro.pl/ochraniacze-kolan-nak ... 66596.html - 150zł

Wszystkie rzeczy uzywane przez 2 sezony bez zadnych szlifow. Sprzedaje poniewaz urodził mi sie synek i motocykl sprzedalem sąsiadowi, ktory woli jezdzic w "gorszych rzeczach".

wszystko do obejrzenia w warszawie po wczesniejszym umowieniu sie. tel do mnie to 506 702 222. gorąco polecam. wszytkie rzeczy to najwyzsza polka a wiadomo na ubiorze na motocyklu lepiej nie oszczedzac. Lepiej miec szlifa w arai-u i rucce niz w kasu shark i bluzie.

PostNapisane: 2013-08-24 11:29:10 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2013-10-10 11:46:01 
Mistrz prostej

Telefon: Blackberry
Obecne moto: FZ6-S
Hej, czy posiadasz jeszcze tą szybę turystyczną? Szukam akurat oryginalnej wysokiej szyby yamaha.
dzieki za info i pozdrawiam
Paweł.