Dołączył(a): 2009-11-19 01:24:09 Posty: 189 Lokalizacja: Bieszczady
Obecne moto: FZS 600 WSK 125
|
Z bólem wystawiam na sprzedaż.
http://tablica.pl/oferta/fzs-600-fazer- ... 4Qa5F.html
YAMAHA FZS 600 FAZER wersja "N" Motocykl sprowadzony w 2007 z Francji i od tego czasu jestem pierwszym i jednym właścicielem w kraju. Motocykl to moje oczko w głowie wszystko zmieniane na czas, i dołożone wiele nie seryjnych dodatków. -sportowy kompletny wydech MIG (głęboki basS) -filtr K&N -lusterka koso -kierunki LED Glimmer -sportowe podnóżki -licznik Acewell -wyświetlacz biegów -xenon 8000K -skórzany bagster (osłona baku) -lampa + owiewka Kawasaki Z750 -silikowny kompletny układ chłodzenia Venair -aluminiowe wypalane laserowo według mojego projektu osłony na; chłodnice, airboxy, łańcuch, mocowanie tablicy. - i wiele innych detali wpływających na indywidualność motocykla, drugiego takiego nie znajdziesz.
Koszt tych wszystkich dodatków jak tak kiedyś przeliczyłem to ponad 2 tys zł.
do motocykla posiadam wszystkie oryginalne części, gdyby komuś coś się nie podobało posiadam oryginały tj. węże chłodzenia, osłona chłodnicy, łańcucha, airboxów, uchwyt pasażera i inne...
w połowie sezounu 2013 wyregulowane zawory, zmienione świece, zmieniony łańcuszek rozrządu, synchronizacja + czysczenie gażników. (posiadam zdj z prac i stare części do wglądu)
Motocykl na chwilę obecną bez wkładu !! jedyny w swoim rodzaju, wszystko wykonane jak należy bez "druciarstwa", oleje + płyny zmieniane co 6 tys. Silnik w bardzo dobrej kondycji, szkrzynia jak i podzespoły pracują jak powinny, nigdy nie miałem z nim problemów.
FZS 600 Fazer to bardzo wdzięczny i bezawaryjny motocykl, przez okres 7 lat NIE MIAŁEM W NIM ŻADNEJ AWARII !! tylko części eksploatacyjne + płyny.
Moto ma na zadupku, baku, ramie jeszcze ORYGINALNY FABRYCZNY LAKIER (biały pasek to naklejka) -na lagach, wahaczu, baku wybite numery (znakowanie we Francji) Wszystkie są takie same co oznacza ze lagi i inne elementy motocykla są fabryczne i pochodzą z tego egzemplarzu.
Znam pełną historię motocykla od 7 lat, dzwoń, pytaj odpowiem na wszystko.
Cena adekwatna do stanu motocykla i dodadków które posiada.
Po skopiowaniu poniższego linka do przeglądarki można zobaczyć DOKŁADNE TERAŹNIEJSZE ZDJĘCIA, jak i kilka starszych, oraz jeszcze z okrągłą lampą ... którą mogę dołożyć zainteresowanemu...
https://plus.google.com/photos/10508267 ... 6719192353
POLECAM i zapraszam na oględziny.
|
|