Obecne moto: Ninja 1000SX
|
Sprzedaję tylko ze względu na to że trafiła mi się (przynajmniej tak się wydaje :-)) oferta kupna moto o zupełnie innym charakterze. Dlatego też na razie na forum puszczam ogłoszenie (tak około tygodnia). Przede wszystkim stawiam na to żeby dalej śledzić jego dzieje na forum :-) (tak z sentymentu). Plan był taki żeby dopiero w przyszłym sezonie coś zrobić, ale wiadomo życie. Ogólnie od momentu jak go posiadam 05.2013 jest zrobione wszystko - a nawet i więcej :-). Na chwilę obecną sprzęt ma zrobione według licznika ~38200km. Wiadomo ma tu i tam rysy na baku oraz zadupku, nadpękniętą czachę ale poza tym stale utrzymywany w czystości razem z woskowaniem :-)
Z najważniejszych rzeczy: - ma założony świeży kompletny napęd pozłacany,wzmocniony DID-a z zębatkami JT - ledwo co wymieniony olej Motul 5100 z filtrem. - akcesoryjne klamki regulowane/łamane - akcesoryjny komin Ixil Sove (poasiadam dB killer choć nie używam :-)) - filtr powietrza K&N - podgrzewane manetki z nowym sterownikiem Oxford Touring - gniazdo zapalniczki - stalowy oplot na przód Hell - wyświetlacz biegów
Sprzęt opisany razem z zdjęciami pod: viewtopic.php?f=42&t=16010
Są dwa warianty ceny: 1. w takim stanie jak jest na chwilę obecną, tylko bez kufra centralnego w cenie 8300 2. zdejmuję komin, zakładam oryginał (co prawda przelot ale jest) i cena leci do 7600.
W obu przypadkach dorzucam: - pełen bak na powrót dla kupującego do domu na kołach. - pokrowiec oxforda na moto - szybę turystyczną MGG + deflektor 17 cm - oryginalne przednie przewody układu hamulcowego - akcesoryjne ciężarki (w kolorze niebieskim) - poprzednie manetki :-) - lusterka od nowszej wersji. - preparat do czyszczenia silnika :-)
Zapewniam stan mechaniczny jest zrobiony z myślą aby polatać nie tylko w tym sezonie ale również w następnym. Nowy właściciel do końca sezonu będzie tylko tankował!!!!!!!! Jak ktoś chce kupić pewny sprzęt na pierwsze moto - nie rozczaruje się.
Dla zainteresowanego mogę podesłać spis prac (razem z przebiegiem i data) które zostały zrobione oraz lepsze zdjęcia (choć w tej chwili moto stoi w Płocku - u szwagra ale sobie poradzimy).
Nie sprzedaję BUBLA stąd może i ta cena. Wszystko robione z sercem dla siebie co by cieszyło. Po profilu widać że też nie jestem handlarzem. FZS dał mi możliwość zapoznania się z moto jako pierwszym jednośladem. Na nim doszkalałem się przed egzaminem na prawko, rozpocząłem pierwsze wędrówki oraz wszedłem w ten fajny świat ludzi.
ew. kontakt Kamil Ciuraj tel. 660 pięć jeden zero 507 e-mail: kamilciuraj@poczta.onet.pl albo PW
|
|