|
YAMAHA FZ1 N
Rok produkcji: 2009r Przebieg: 19.500 km
Dodatki:
Sportowe sety Układ wydechowy firmy Yoshimura bez exup-a Sportowe klamki Zmienione manetki Przednie migacze ledowe firmy YAMAHA Tylna zintegrowana lampa led z migaczami Akcesoryjne oświetlenie tablicy rejestracyjnej Crashpady Akcesoryjna kierownica Dołożona szyba
W Marcu 20015r:
Nowy kompletny napęd DID Olej silnikowy i hamulcowy + filtry Nowe opony - Pilot Road 2 Nowe świece NGK Irydowe
Kilka słów dodatkowych: Motocykl kupiłem w Kwietniu 2014. Przejechałem nim ok. 6000km głównie turystycznie (mam do niego sakwy GIVI ze stelażem, ale to kwestia dogadania). Przygotowałem go konkretnie do nowego sezonu, ale trafiła mi się okazja kupienia motocykla BMW K1300r stąd ta decyzja, a zarazem cena. Wszystko nowe i najwyższa półka (koszt: 3500zł). Zdjęcia są z ubiegłego sezonu, na starych oponach i napędzie.
Moto był sprowadzony z Francji, był oczywiście po ślizgu, takim, że żaden element nie został wymieniony. Sprowadzał go mój znajomy, pojeździł dwa sezony i sprzedał mi. Nie mam nic do ukrycia to co wiem to opowiem potencjalnemu kupcowi. Zgadzam się na wizyty w ASO, mechaników i innych.
Cena: 22.500 PLN
http://allegro.pl/yamaha-fz1-n-duzo-dod ... 80815.html
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
|
|