Wcale nie jestem uzależniony od forum |
Dołączył(a): 2014-08-17 12:43:43 Posty: 1185 Lokalizacja: Przemyśl
Obecne moto: R1250RS
|
1. Przedmiot:
Kappa TK741 - torebka na telefon lub GPS montowana na kierownicy za pomocą pasków na rzep.
2. Opis szczegółowy (stan):
Torebka (bo jest mała ;)) była ze mna raptem na kilku wyjazdach, stan bardzo dobry - minimalne ślady używania. Montowana jest na rzepach do kierownicy - bardzo dobrze pasuje do FZ6 - zapewnia świetną widoczność urządzenia, nie zasłania zegarów i trzyma się stabilnie. W tylnej części jest sporo miejsca w sam raz na portfel, nieduży kompaktowy aparat i dokumenty. Przydatna rzecz na bramkach - jest gdzie schować kwity i inne drobiazgi. Najważniejsze jednak, że mieści średniej wielkości telefon lub niedużą nawigację zapewniając dobre widzenie jak i obsługę wyświetlacza dotykowego. Jest to rzecz niezastąpiona ježeli chcemy używać telefonu jako nawigacji bądź Yanosika albo obydwu naraz. W dolnej części posiada dodatkowe wejście na kable np. w celu ładowania urządzenia. W zestawie jest pokrowiec przeciwdeszczowy oraz pasek na ramię, który możemy przypiąć i nosić całość po zdjęciu z motocykla. Jestem bardzo zadowolony z tej torebki i sprzedaję tylko dlatego, że kupiłem tankbag który posiada dokładnie te same funkcje.
Wklejam zdjęcia fabryczne jak i u mnie na moto żeby było widać jak to działa. Polecam zmierzyć wielkość telefonu/GPS uwzględniając położenie wtyczki ładowania żeby była pewność, że będzie pasować. W razie wątpliwości proszę dzwonić i pytać. Jeżeli będzie potrzeba mogę zrobić dodatkowe zdjęcia i przesłać na maila.
3. Cena:
80zł - wysyłka po mojej stronie przez paczkomat.
4. Kontakt:
532 592 432, 732 935 635 lub pw
5. Zdjęcia:
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
|
|