Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2016-05-10 21:58:54 
Prawie jak Mistrz Europy

Obecne moto: GTR 1400
Nowy właściciel mojej Pięknej postanowił zostać jej starym właścicielem. Tak więc pojawiła się na rynku ładna sztuka do wyrwania. Motocykl nie tylko warty polecenia, polecam go z pełnym przekonaniem. Absolutnie bezwypadkowy i pewny. Świetnie wyposażony i serwisowany. Z dodatków niewymienionych w ogłoszeniu dopiszę jeszcze: przedłużenie przedniego błotnika, nakładki na chłodnicę od FZ6N (kupiłem okazyjnie bo ładniejsze) i zmienione mocowanie kierownicy, założyłem od przedliftowego, żeby można było mocowanie do nawigacji/komórki założyć. Link do ogłoszenia:

http://olx.pl/oferta/yamaha-fazer-fz6s- ... 5059c93492

Tytuł: Re: FZ6S Fazer S2 ABS 2007
PostNapisane: 2016-05-10 21:58:54 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2016-05-14 17:03:43 
Mistrz Polski

Obecne moto: Yamaha FZ6
Ale mały ten świat... Czyli sprzedałeś swoją Piękność Mateuszowi ze Szczytna, który serwisuje motocykle :) Swego czasu miałem jechać do niego na sprawdzenie luzu zaworowego przy 40.000 km, ale okazało się, że u mnie na miejscu jest równie dobry specjalista. Mi nie nie uśmiechało się jechać kilkadziesiąt kilometrów - tym bardziej, że musiałbym zostawić moto na kilka dni. Więc sprawdzało się to do tego, że musiałbym tam jechać w sumie 2 razy i za każdym razem fatygować kogoś z autem aby mógł mnie zabrać z / i do domu.

PostNapisane: 2016-05-23 17:57:16 
Prawie jak Mistrz Europy

Obecne moto: GTR 1400
Motocykl sprzedany.

Mateusz ją tylko wystaił na swoim olx. Motocykl kupił rok temu jego szef. Teraz Piękna pojechała w okolice Wawy.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ]