Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-02-10 15:29:52 
Funkiel Nówka

Telefon: x-peria
Obecne moto: RSV 1000 R Factory
Odstąpie w rosądnej Cenie swoją niunię Yamahę Thundercat YZF600R.
Jest to mój drugi Thundercat w najładniejszym malowaniu Niebiesko-Białym zresztą jak widać :) rok produkcji 2003 najechane 46 tys mil czyli około 74 tys km. Silnik chodzi bez zarzutu, skrzynia również. Na bierząco serwisowany, bez luzów oraz wycieków. Wymieniony kompletny napęd DIDa ZVMX z zębatkami SUNSTARa, olej AGIP z filtrem oraz uszelnienie zawieszenia przedniego z olejem w połowie zeszłego sezonu. Motocykl posiada ważny przegląd oraz ubezpieczenie do czerwca i jest zarejestrowany. Z dodatków posiada: Ciemną szybę PYRAMID, akcesoryjny sportowy tłumik z DB killerem, Grzane Manetki OXFORDA oraz alarm z dwoma pilotami i dwoma kluczykami. Oponki tył Michelin Pilot Power, przód Battlax bt16 3-składnikowa. Moto było przewrócone na prawy boczek i jest pospawany lecz nie malowany ponieważ osobiście mi nie przeszkadza.
Posiadam historię serwisową od wcześniejszego właściciela. Oraz rachunki Jego oraz Swoje.
Cena jaka mnie interesuje 9 tysi.
powód sprzedaży: upatrzyłem silniejszego sprzęciora :)
Moto godne polecenia pełna reg zawiechy, no i 100KM do szybkiej wygodnej turystyki spokojnie wystarcza :D
Zresztą sami wiecie :) aha no i na początku sezonu wypadałoby zrobić regulację zaworów to tyle. Olej przejechane 3 tys km Agip.
wszystkie info i więcej zdj na priv LwG
MOTO do obejrzenia Strzegom / Jawor Dolnośląskie

PostNapisane: 2013-02-10 15:29:52 
admin ręczy i poleca:)